Monday, April 27, 2009

Wajar ke WAJA????

Jot Down by Mummy Dasy at 4:45 PM
Sebelum N3 di AEON Tebrau City
nak cite pasal keta yang dah tak waja
kalau ikut hati wajar di tukar tapi Mr.Hubby cam xnak jek
bile dah kes di basahi hujan switch on a/cond
coz nak keringkan ape yang basah hehehe
sekali minah cerewet ni cakap
"Pehal panash ni"
dia mmg xleh tahan kalau panas berpeluh cam orang baru balik noreh getah even malam tido
Mummynye menggigil² w/pon berselimut litup dia relax jek ngangkang sana sini tanpa selimut
berbalik pasal keta Mr.Hubby cakap dh paling kuat a/cond ni
sekali tengok temp. tinggi x seperti selalu ditambah plak
sebelum tu power windor kat driver xleh guna makin ah
mood Mr.Hubby xde kalau belum sampai AEON
sure patah balik tapi nasib baik dah sampai parking
nak taknak kena layan gak kerenah anak²
tapi tak lama kejap jek coz ayah dah berubah jadi HIJAU
bila di tambah Daneen yang merengek² nak
"AYER YIM (aiskrim)"
terjerit terlolong cam orang sawan dah ah ayah ko moody ko leh merengek lak nasib x kena cepuk tengah² orang dik oiii... yang ayah ko lak cuba belikan aje sonyap ah budak tu... baju kotor ada baju spare...
last² Mummy bawak gi beli aiskrim senyap
pastu sebelum balik Mr.Hubby tipon kawan dia yang ada bengkel
tanya itu ini last² kitorang balik tanpa on a/cond
buka tingkap anak² dah macam orang jakun
ditambah plak masa kat MSAM dapat belon dah berterbangan belon dalam keta
pagi tadi lak sebelum anta Danish gi sekolah
anta keta ke bengkel, nasib PakUda gi sekolah naik moto
so ayah guna keta dia anta Danish & Mummy
tadi SMS tanya Mr.Hubby bape kena, dia leh jawab
"Spare part mahal, tu belum lagi kalau tuko EXORA @ WISH..hehehe"
so kena fikir semula wajar ke ditukar waja itew....
NEY, ko perli² yek menyampah tau heh


pic10-1

5 yang membebel:

CuTeMiUt78 said...

oooppsss... cam tu plak ya.. heh..heh..heh

Mummy Dasy said...

Rina >> mmg nyampah kekadang..

Siti @ nurie said...

he he he...lelaki mmg cmtu...masa siti berncta dulu, mr hubby kai wira....tetiba lagi 3 bulan nak kawin, dia leh rembt perdana lak....dlm hati siap ckp, dia ni nak kwin ke tak ni..siap kai perdana lagi....bila dah kwin, soh tkr keta lain, cm berat hati je...he he he

kirana said...

wish lawa

Redbloodsnow said...

hahahah..tuh ler pasai kan. nasib bek x kene tgn len ayahnyer kat tgh2 org ramai tuh

:P

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea