Tuesday, April 14, 2009

Network busy

Jot Down by Mummy Dasy at 10:58 PM
Tadi dalam kul 6.30pm
sape yang menggunakan talian Ce***om
boleh tak wat outgoing call @ incoming call pun takleh masuk
Mr.Hubby pun call ah customer service
tak tahu ape dia cakap tapi muka Mr.Hubby pun dah naik hijau
me diam jek kang klu tanya x pasal² kena sedas gak
pastu ada hal kat tempat keje
dapat incoming call tapi bile dia nak wat outgoing x leh
dah hangin 1 badan
bini dia nak makan pun x senang tgk dia meradang²
kang tak pasal² ngan me sekali hangin
pastu dah on d way balik try wat call boleh plak
dia tipon customer service lagi
rupe² call yg 1st tadi
customer service salahkan tipon dia
dia suh check service ah manual
padahal tngah tipon tiba² network busy
lagi 1 yang dia tak puas ati org tu cakap dlm masa 24jam baru leh wat report
makin hangin dia....
me kat belakang cool jek
coz klu jadi x susah tukar jek ah network lain
dalam M'sia ni bukan 1 line
takut klu in case emergency terjadi macam tadi
camne? sape yang susah?
ha lu pk ah sendiri
P/S : banyak nak citer ni tapi ni curi2 wat n3 Mr.Hubby x kasi bertenet klu dia ada kat umah...Nyampah tau...



pic10-1

4 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

lbih kurg la kite..klau die ade kt umah xleh menatap blog lame2..tp klau die join skali xpe..hehehe

Mummy Dasy said...

Pn. Hernee >> Betul, betul...

CuTeMiUt78 said...

sama ler kita klu hubby ada kat umah.. tgk kita ngan tenet je.. jelingan dia adduusss blh menembus dada tau.. lain la klu duk sama2 ngan dia buka tenet.. tu takpe..

Mummy Dasy said...

CuTeMiuT78 >> betul nyampah klu dia dok ngadap lappy berejam2 xpe lak

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea