Monday, April 20, 2009

Surgeon

Jot Down by Mummy Dasy at 3:32 PM
Arini pagi anta Danish
mule² gi klinik kesihatan untuk depo inject
dah siap terus gi PSH
sampai sana tunjuk surat reference
kena jumpa Dato' Dr. Abdul Kadir
dalam ati nasib baik hehehe...napa nasib baik sshhhh
mule² gi bilik x-ray pastu gi wat ultrasound
pastu naik bilik surgeon untuk tau result
jumpe surgeon bincang semua
so on 29/04/09 pagi kul 7.30am
kena admitted ward terus Operate
ada 2 option
1st tebuk, 2nd belah panjang
pada me biar tebuk ape ntah namanya tadi
doc. tu cakap lupe ah plak
tak sakit sangat coz pagi masuk OT petang dah leh kuar ward
klu bedah aduh mesti sakit macam beranakkan rasanya
nak batuk x boleh macam beranak rasanya
ape² pun doakan me k....
tunggu 29/04/09 camne resultnye


pic10-1

12 yang membebel:

mummy_ayu said...

operate ke tebuk ke tak kisah..janji u cihat n selamat. tapi rasanye tak de apa pun ...sekarang semua dah canggih..don't worry to much. nanti dah bius tak sakit pun...take care!

mumy said...

hope everything will be fine to you..don't worry to much k..do take care

::Umi Sufira:: said...

Gud Luck yer Mummy Dasy..mimi doakan yang terbaik untuk mummy;)

♥Hernee Nazir♥ said...

ler..nape plak ni long? mnakutkn..ape pn gud luck..

xpe..ngn abg ipo sndiri..oooppppssss...tsasul..hehehe

kirana said...

sy doakan semua selamat...


eh nk tny..mcm mana nk buat bg lebar sket ruang kite tulis posting tu..nk adjust kat mana2..dah test tp tak berjaya..

yg highlight tajuk tu sy ikut step awk kasi kat tutorial..hehe

Qasehku said...

Batu hempedu laa tue cm kwn sya pnh tebuk jga wat kt PSH..cra tue ok sakit skejap jer..pepn jgn risau2 sgt mdah2an cpt2 smbuh nti..take care yea..

niza said...

semoga semuanyer selamat ye kak...take care...

Mummy Dasy said...

mummy_ayu => mmg x skit bile bius cube nak baik lmbt tu yg dok pk

Mummy Dasy said...

mumy -> TQ

MIMI -> TQ

Mummy Dasy said...

Pn.Hernee -> Sbb tu takut

Mummy Dasy said...

Kirana, Qasehku & Niza -> TQ

mummy_ayu said...

awak, makan ikan haruan but jangan lebih sangat, dalam seminggu cukup..minum jelly gamat gak...jangan makan menda yang tajam-tajam, jangan angkat menda berat-berat at least setahun untuk baik kan luka kat dalaman...ok. janji cihat kan.

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea