Tuesday, April 7, 2009

Sempat lagi

Jot Down by Mummy Dasy at 3:49 PM
Kul 11am tadi amik Danish terus gi Kipmart
coz barang dapur dah habis
lagipun Mr.Hubby xde wat keje luar
so mmg peluang nak berjalan
hehehe ...ney jgn mare
gi pun x lama coz kena masuk keje semula
boss pun xde kat ofis
on d way balik Tournament Golf


see mamat ni dah macam org jakun pakai 2 spec belah dlm dia punya warna hitam, yang luar Daneen punye pink color...

Kipmart,Tampoi

pastu gi Jusco BI
gi pun semata² nak membeli Big Apple
gara² terpikat selepas tgk entry Mommy Sarah

kat Big Apple beli Choreo for ayah & Daneen, Alien for Danish & Hawaii five-o for Mummy
gambo² ni semua Danish yang amik
skang ni dia asik nak amik gambo jek
pantang lepa h/p Mummy ada jek dia nak snap
balik umah Daneen xde
coz ikut nenek gi jalan
sampai umah lepas zohor trus gegas gi ofis semula
ceh pagi td my exec. ckp bos dah balik
rupenye belum dia tipon jek me ingat dah balik
buat penat me bergegas gi keje
hampeh tul... dush dush dush


Till next episode...

4 yang membebel:

mummy_ayu said...

cayalah danish, besar nanti boleh jadi photographer...mumy dasy, cedapnye big apple nak gak cikit...nak cari gak la..!

♥Hernee Nazir♥ said...

long..ntah2 bos ko gi tournament ngn bos aku x..ari ni die AL..nk antr anak gi med check up..n ptg nk main golf..hehehe..ntah2 bos ko 1 of the kaki yg slalu die call ajk main golf..ehehehe

Mummy Dasy said...

Mummy Ayu >> Sedap ke..jemput makan..

Hernee >> Aku lupe namanya tapi cina

♥Hernee Nazir♥ said...

bos aku cina la..Capt Chong Lai Poo..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea