Monday, April 13, 2009

ABPBH

Jot Down by Mummy Dasy at 12:49 AM
ABPBH
x berapa best sangat to me ah...
tapi yang membuat tersentuh hati
ucapan Dato' Siti Nurhaliza
bergelinang gak airmata bile dia cakap
"Xde lagi ucapan tahniah dari arwah abah"
huwaaarrgggghhh
bile dengar sore dia bergetar me pun cam nak meleleh airmata
ish sensitif betul aku ni sejak dua menjak ni
sedey seyh....
Jamal Abdillah
mamat ni merapu jek ucapannye ntah hape²
last sekali Bintang Paling Popular
tahun ni NABIL......
memang layak pun dan tepat tekaan ku


pic10-1

7 yang membebel:

KV said...

oh, nabil yg menang ek? Akak tertido la.

Redbloodsnow said...

A'ah kan...tokti time tuh mmg tgh tahankan tears die. if x..kompom nangis die kan..mesti die nangis kat backstage pastuh :(

sgt terase aaa bila kte kehilangan org yg kte syg sgt² :( :(

A'ah..nabil deserved it. rupernyer die berchenta ngan irma ek. sedondon plak tuh baju dorg..hehehe

Azure said...

eh eh..tak teringat lak ABP nih..dah lepas yea?

Mummy Dasy said...

KV >> Yap, nabil yang menang

Zie >> Akak ingat akak sorg yg baru tau, patut ah masa tu camera fokus kat Irma Hasmie... kuar paper arini baru tau mlm tadi pun msh xtau lagi..ketinggalan sungguh ku ni

Azure >> dah, mlm tadi

Siti @ nurie said...

alah, syok je tgok nabil peluk irma...hik hik hik...

eDrYaNa said...

aku pn terharu ngan ucapan Dato' Siti buat sebak..mmg terasa berat je dada aku nih..nk nangis, takut kena ejek ngan husband aku plak..so, cover2 la sket..hihi..

Mummy Dasy said...

eDrYana >> hahaha sama ah tkut kena anta

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea