Thursday, April 23, 2009

Anyone can HELP ME!

Jot Down by Mummy Dasy at 10:12 PM
Ada tak sesiapa boleh tolong
dalam perancangan nak buat bisnes Cyber Cafe
secara kecil²an dahulu
boleh tolong tak camne cara² na2 setup CC
dari awal hingga akhir
HOPE ada yang sudi membantu ye
...TQVM...


pic10-1

8 yang membebel:

Zuhaini said...

erm... tak berapa clear la.. nak buat proposal ke...? nak dapatkan pinjaman ke..?

::Umi Sufira:: said...

tak dapat nak membantu..cuma nak wish Gud Luck!:)

Mummy Dasy said...

Pinjaman bukan cam quotation gitu macamna nak wat network,software ape yg bagus guna untuk CC ni

Mummy Dasy said...

MIMI -> TQ

Gieyana said...

Dasy: yang penting tu kena buat business plan...lokasi business tu nk djalankn..marketing plan...budget...modal...etc...

Mummy Dasy said...

Gieyana -> Tu semua dah plan cuma nak cari quotation jek,,,

mummy_ayu said...

bukan ke yang first sekali, cari location yg strategik contoh: kawasan paling best for me, yang ada kolej coz bebduak yang belajar tu of coz nak buat assignment. tapi la nie budak pun dah ada laptop. sewa kena pikir gak.pas tu buat loan, kena ada proposal (rancangan perniagaan)-bab nie yang penin!, pas tu baru beli asetnye...RASANYE la..apa pun wish u GOOD LUCK!

Mummy Dasy said...

mummy_ayu -> TQ

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea