Tuesday, April 28, 2009

Jangan amik

Jot Down by Mummy Dasy at 3:36 PM






No No No
siap ngan isyarat lagi okeh minah ni wat sign
semua gara² bile Mummy amik candid pastu dia pasan
ranbut lak tu ngah mengerbang cam ponti
actually rambut tu toncet boderet (betul ke ni)
pastu dah on d way balik bukak jadi cam curly gitu
dia asik mengirai rambut jek lawa katanye
ajak gi saloon wat rambut camtu
poyo jek minah ni mana dia tau xtau ah
so layan jek ah gambo² dia terjerit pekik ni ha.....


pic10-1

8 yang membebel:

Zuhaini said...

cantik anak mummy dasy nih.. :)

mummy_ayu said...

daneennn..nape ngan kamu!!takut mummy ayu tengok...apa pun tetap posing n she's really cute..cayalah
yg second pic tu nangis ker?

Gieyana said...

wahh sakan benor dier menjerit noh! bingit x?

♥Hernee Nazir♥ said...

ape kes la minah ni..hehehe..geram aku tngok muke die tu..sbijik muke ko long..hehehe

Mummy Dasy said...

Zuhaini ~ tq ur alia pun cute

Mummy Dasy said...

mummy_ayu ~ yap, ngah menjerit ayah dia pgg tgn dia

Mummy Dasy said...

gieyana ~ bingit yg amat

KV said...

haha.. mcm cik ponti

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea