Sunday, April 5, 2009

Apa dah jadi

Jot Down by Mummy Dasy at 4:30 PM
Semalam wat kek lapi Haw Flakes
tapi see xde lapisnye pun
pastu berminyak yang amat ish confuse
sebelum ni ada wat tp x mcm ni
lepas ni harus cube lagi.
Resepi yang sama amik kat Bro Rozzan
sebelum ni wat ok jek
x suke sangat tapi Mr.Hubby suke
dia kata sedap cume berminyak
nak amik hati ah tu

Till next episode...

12 yang membebel:

::Umi Sufira:: said...

Mummy, takpe buleh cuba lagi...harituh mimi ada dapat gak resipi kek nih..tapi belum pernah cuba lagi:P

Mrs Noba said...

ini adalah satu-satunya kek yang saya reti buat.
tapi tu pun dah lama tak buat sbb M A L A S!
heheheh...

Mummy Dasy said...

Mimi >> mmg harus cube lagi coz ni favourite Mr.Hubby

Mrs. Noba >> Harus berguru ngan u pas ni..

diniedinar said...

Mummy Dasy, agaknya mmg musim kek buat hal la.. dinie punya marble kek pun tak terserlah ke'mabel'annya.. sib baik ramai tukang makan ;P

Mummy Dasy said...

Diniedinar >> Gaknye kot..

Azure said...

oho..nie kek fav saya nih..bukan faveret dimakan, tp faveret buat..suka wat kek nih

Mummy Dasy said...

Azure >> mesti terror ni..me jek yg x pndi2 lg ada jek prob stp kali wat

Siti @ nurie said...

better guna butter kot...dan make sure tutp kukus tu kena salut ngn kain.....he hehe..ni kek business mak siti....tiap2 kali raya, ada je org order....

Mummy Dasy said...

Siti >> Tulah pasal sll wat kukus ni konon nak try pakai bakar .

Redbloodsnow said...

xpe² mumy, nexttime leh try wat lg nangis dr yg neh yek..hehehe.

pssttt..zie neh sgt pemalas nk wat kek² bagai neh. mmg satu haram pun x pnah wat sepjg hidup zie..kahkahkah. zie wat gune duit jek...lalalalala

:P

Mummy Dasy said...

Zie >> Dulu sblm kawin pun akak wa gune duit la ni kene try n error semua jenis masakan..

Qasehku said...

Npk cam sdap jga tue Dasy..tkpe cba lagi..usaha tangga kejayaan..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea