Thursday, April 23, 2009

Rombongan *UPDATE PIC*

Jot Down by Mummy Dasy at 11:32 AM



Arini Danish gi rombongan ke Tropical Village, Ayer Hitam
Mummynya pun bercuti gak nak ngepoh
Bukan x caya kat cikgu2 tapi berwaspada
Murid berpuluh yg menjaga 5 org jek
Klu ape2 jadi nangis x berlagu wei
Anak bujang tu ah sorang
Sanggup cuti tapi me ngan Mr.Hubby tunggu kat luar jek coz diorg main kat bawah2 jek
Klu diorang naik atas kitorang masuk gak
Lama gak dari kul 8am-2pm kena amik kat sekolah
Mcm best jek tgk dari jauh nasib baik tak bawa Daneen klu tak mau terjerit2 nampak abang dia
Gambo nanti ah ye me update susah xde line kat ayer hitam

19 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

wahhh..mummy n ayah die join skaki..ape kate smbil tunggu gi borong pasu kt sane dulu..hehehe

syahza said...

wah tropical village ke? dekat dah tu ngn my place..

line ape yg x ok? kalo celcom broadband ok je.. hehe

moMmY miMiL said...

ooo..dok skodeng anak2 ek?
tp bagus gak wat camtu..
lebih baik kite ni bersedia dr segala benda yg x elok berlaku..

bagus2!!
truskn lg dimasa akan dtg..
hehe..

mumy said...

mesti hepi danish dpt gi trip..siap mumy ikut lg..:)

mummy_ayu said...

bagusnye...mummy contoh gitu.

rynas said...

bagus-bagus ikut anak..leh jalan2 sekali tuh..

genny da bomb said...

saya pun tak berani lagi nk bagi nuqman join aktiviti tadika dia...tak berani la mummy huhu takut ilang anak tu je la sorang haa...

UnGu VioLet said...

salam kenal dan salam ziarah.. ade mase, singgahlah pulak ke teratak UnGuVioLeT.. slm perkenalan, nice blog!!! like it!! :)

mc'eja said...

tropical village tu ade ape???

Mummy Dasy said...

Pn.Hernee -> Aku ajak Mr.hubby x kasi nyampah tau

Mummy Dasy said...

syahza -> Ye ke .. tadi post gune hp so line sush dpt

Mummy Dasy said...

mommy mimil -> yap, takut gak klu ape2 jadi

Mummy Dasy said...

mumy -> ak ah happy dia siap citer bagai

Mummy Dasy said...

mummy_ayu -> belum sampai tahap tu lagi malu kami

Mummy Dasy said...

rynas -> betul tu

Mummy Dasy said...

genny -> betul sbb tu we all ngendap dr jauh

Mummy Dasy said...

unguviolet -> salam kenal...akan ku jengah blog mu

Mummy Dasy said...

mc'eja-> macam park gitu ada world landmarks mcm

Siti @ nurie said...

mummy,,,,,ni tmpt dating dulu2 ni....tapi makin bestkan tmpt dia...agak2 tringin nak gi tmpt2 tu, gi air tam je...hik hik hik

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea