Sunday, April 5, 2009

Hari Bahagia

Jot Down by Mummy Dasy at 7:32 PM
Petang tadi gi jemputan kahwin AZIE
plan mmg nak gi dlm 1 lebih
pastu Mr.Hubby ckp dia kena keje kul 3pm
so me cakap
"Klu gitu org saing CheLong jek ah"
"Hmmm gi ah"
jawab macam ikhlas tapi jauh okeh
x sedap ati nnt majuk ke pe so gi ngan dia berdua
anak² tinggal coz diorg tido lagipun ujan malas nak bawak
mule² plan nak jumpe member² yang lain
kat umah AZIE
heh harapan x kesampaian nak jumpe diorg
dah ah nak jumpe setahun sekali pun susah

wah chubby sungguh aku kena diet ckit ni..blh ke?

sempat gak bergambo ngan pengantin
coz masa ni ngah cbuk
pengantin lelaki dah nak datang
dah bunyi kompang AZIE pun dah berdebar-debar


Till next episode...

6 yang membebel:

cdot said...

long..nape aku rase tudung ko cam sepsg ngn tudung aku?hahaha..

cdot said...

alamak yg komen ni kt atas tu aku..CHE LONG.. ni tgh nk tukar layout cdot..tu yg terguna id die..huhu

Mummy Dasy said...

c.long ye ke nasib x jumpe ko td klu x mau boria klu ko pki tdg yg sama hehehe

ami said...

hai mummy dasy..
kot2 nak try turunkan berat badan meh la join portal ami ni

ehehehe.

I LOST 7KG IN 5 WEEK!!!
www.aoherb.portalniaga.com

Redbloodsnow said...

lawa sey pengantin...kimslm ngan die yek n say SLMT PENGANTIN BARU wat die on behalf of zie

:)

♥Hernee Nazir♥ said...

long semlm aku x pakai tudung tu ler..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea