Tuesday, April 21, 2009

Burger King

Jot Down by Mummy Dasy at 11:40 PM


Semalam lepas balik PSH
sempat singgah kat Burger King sebelum gerak balik
perut dah menggelupur lapo
Mr.Hubby nak Whooper xde so amik double black pepper
me cuma amik single black pepper
tu pun x habis
hahaha
Mr.Hubby cam pelikkan coz selalu wife dia ni kuat makan
actually tekak ku loya
coz masa kat hospital
surgeon tunjuk contoh² batu yang pnah dikeluarkan
dalam hati me
"Wat ape doc. ni simpan batu² ni semua"
pelik kekadang pangai doc. ni
tu yang wat hilang selera makan bile teringat
~~yaks~~


pic10-1

24 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

i like whooper too..hehehe..

farah amoi said...

huhuuuhuhuuuu

sgt suka sama itu ring fries

genny da bomb said...

waaaaa sedapnyeee whooper huhuhu..black pepper tu yummyyy...nyam nyam lapaq beger king la plak...sape salah ni??mummy la niiiiii....huhuhuhuhu

eDrYaNa said...

wahh!!
whooper?
i loike..
heheheh..

p/s : msti mengidam burger king lps tgk N3 i..hehe...

Redbloodsnow said...

Arghhhh...meroyan nengok burger king. kat cney xde burger king kak :(

sobsobsob

kirana said...

batu utk kenangan....

nnt sign kat batu tu.."kenang daku dlm doamu"
hiks gurau jer..jgn amik hati yer

mumy said...

tetiba je rasa lapar..

mummy_ayu said...

lapo...burger king! whooper cedapnye..tapi kita makan whooper junior je coz yang ori tu besar sangat!

Zuhaini said...

saya suka burger king part chicken grill dan fries dia.. :)

Opie said...

sedapnye BK....saya suke double mushroom...nyum nyum

j0jet said...

apsal akaknya hati?ade batu?batu karang?nape?kes ape?

p/s : akak sila la ajar cmne nk wat page yg meletop nih..cantik background!cayaaaaaa la!

Mummy Dasy said...

Pn. Hernee -> Sll aku mmg ske whooper ni semua Dr. tu pnye pasal

Mummy Dasy said...

Farah -> sama me pun like onion ring

Mummy Dasy said...

genny -> eh salah kite lak,

Mummy Dasy said...

eDrYaNa -> Betul tu

Mummy Dasy said...

Zie -> xpe nnt akak courier haha

Mummy Dasy said...

kirana -> tak, surgeon tu siap tanya nnt batu tu nak bawak balik ke?

Mummy Dasy said...

mumy -> lapo...gi makan hehehe

Mummy Dasy said...

mummy_ayu -> hahaha sll ku amik yg plg beso tp aritu xde selera

Mummy Dasy said...

Zuhaini -> me smua suke coz tgl ngap jek

Mummy Dasy said...

Opie -> Ye ke nnt nak cuba lak mushroom

Mummy Dasy said...

jOjet -> boleh, klu tau akak ajar yg xtau xdpt den nak tolong..

BuahKranjiDalamPerahu said...

amboi sedapnye..kat kuantan tadak la menatang ni...

the kecik said...

sedapnya bk.. lama dh x mkn.. iskk

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea