Wednesday, April 1, 2009

April Fool

Jot Down by Mummy Dasy at 7:11 AM
Arini 1st April
sape yang nak wat lawak bodoh budus
mmg ngengada okeh and xde masa nak layan
@ lagi teruk makin teruk
bikin me hot saja maybe
coz arini my dateline keje bertambun
nak kena siapkan
daripada me dok melayan sms² or lawak²
depa ni semua lebey baik layan pic minah ni
ngan aksi menggodanya..
menggoda ke???

Note : xde kena mengena antara minah ni ngan April Fool.... Mummynye ngah bengong keje berlambak² ni

Till next episode...

8 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

ni msti mummy yg ajar ni..pndai btul dia posing ek..

long td dida call me..excited minah tu nak balik kg..suare dia mcm die dh smpai kg..hahaha..ahad free x?

kirana said...

alalaaa cutenya daneen!
tu gambar bawah tu cubaan duduk nk menggoda ka tu ..kasi lentok sket lagi :P

mummy_ayu said...

ala tomel nye posing anak dara u nie...

tHrEE oF us said...

auwww... tergoda yu...

Qasehku said...

Calon model knak2 tue..

Mummy Dasy said...

Pn. Hernee >> Free, ko g kawin azie kul bapa

Mummy Dasy said...

Kirana >> blh nnt Mummy dia suh lentok lebih ckit

Mummy_ayu >> tqvm atas pujian (o/b daneen)

CikJeela >> tergoda ke???

Qasehku >> hahaha xde maknenye leh jd model

Opie said...

betul la mummy...sakit jiwa layan mende bodoh kan...elok layan gamba budak yg kiut miut nih

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea