Friday, April 24, 2009

:: TAG Hanya Kamu ::

Jot Down by Mummy Dasy at 4:09 PM
Tag Dari diniedinar

Apa nama penuh anda?
Suryati Binti Zainal

Nama apa yang anda harap itu nama anda?
Xde kot..


Post 4 pictures korang yang eksklusif yang takde sape tengok lagi.
Rasa belum pnah kuarkan gambo2 ni klu dah sorry ah

Botol susu Danish & Daneen


Gambo ni diorang ngah baring kat reception hotel..sungguh memalukan anak aku & anak² sedara aku ni


Mummy & Daneen sedondon baju ni sulam Sarawak

Gamba kami anak banak


Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
1. Married to Mr.Hubby
2. Melahirkan cahaya mata 2 orang tu

Apa prinsip hidup anda?
PEDULI ORANG KATA

Apa perangai anda yang paling buruk?
Malas lipat baju hehehe!!!

Tagkan 10 orang kenalan anda
1. Pn. Hernee
2. Mummy_ayu
3. mumy
4. Siti
5. Azure
6. Zie
7. Ieda
8. Gieyana
9. Umi Sufira
10. sape² yang nak buat..tiada paksaan okeh



pic10-1

4 yang membebel:

mummy_ayu said...

he he he di tag lagi. tak lain tak bukan oleh Mummy Dasy...nanti anak murid buat ye.

♥Hernee Nazir♥ said...

k.. aku buat jap lg..cheh~

ape yg penting..aku pn xsuke lipat baju..hahahaha

Gieyana said...

TQ yer sbb igt kat sy..aperpun sy dh buat ar tag nie...mmg bestt!!heeeeee...

Siti @ nurie said...

mummy, tak sabr nak tunggu raya tahun ni...dah leh sedondon tiga beranak..last year, mia tak leh jalan lagi..tak best...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea