Thursday, April 9, 2009

SEMUT!!

Jot Down by Mummy Dasy at 8:54 AM
Arini masuk keje ngan bersemangat sekali
cewahh,,, dari malam dah set in mind
nak siap keje yang berlambak² arini gak
jadi Sabtu wat ckit jek
coz esok pagi ada keje kat luar ckit
tu yang kene siapkan arini gak
ye ye or jek konon² tak nak tgk blog arini
betul bak kata Pn.Hernee mmg x boleh blah
mesti nak jengah² gak hikhikhik
masuk jek ofis tadi
tengok² SEMUT banyak kat dinding
wah!!
me takleh tengok SEMUT
yang beratur panjang
cam Jambatan Tamparuli kat dinding
automatic meremang bulu roma
especially kat muke
ish geli geleman jawabnye
nak suh yg lain gi beli Ridsect baru kul 8am++
lambat lagi diorang nak msuk ofis
takut kena hurung semut
sanggup kuar sat beli penyembur serangga
tak tahan tengok makin lama makin panjang beratur
SERAM
kalau binatang lain x kisah sangat
spray tu pun baru RM5 daripada me dok geli geleman
lebih baik gi beli....



Till next episode...

6 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

hahahaha..tau xpe..tgn ni auto gatal nk bukak blog..wlaupn keje mnimbun..

Qasehku said...

Hehe geli ngn semut yea..kalu dh byk2 tue memg geli geleman jd nya kan

Cho Zila said...

>>salam mummy..
>>sprayjer jangan kira...
>>akak semut ok-okjer tapi lipastu seram gak sebab boleh terbang2..

mummy_ayu said...

eee....me, kalu semut sikit-sikit tapi kalu dah beratur macam jambatan tu, geli...gak!spray je..

mc'eja said...

semut tu dlm percubaan Malaysia Book of record kot..barisan semut terpanjang kt office mummy.hehe...xsempat abis dah mati kene sembur...

Mummy Dasy said...

Hernee >> Tulah pasal

Qasehku >> Ak ah, bukan main panjang beratur

Cho zila >> Salam... ak ah kak spray jekk exec. ckp jgn kita ternak poyo jek..

Mummy_ayu >> dah spray

eja >> hehehe

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea