Friday, April 17, 2009

Bakul

Jot Down by Mummy Dasy at 9:57 AM

Semalam 1/2 day
coz Danish & Daneen takde orang jaga
Nenek nak gi bawak TokYang & NekYang gi injection
coz diorang nak gi umrah cuti sekolah ni

tu yang kena wat injection
pastu nak gi spital tengok kawan NekYang

budak 2 ni kena tinggal kali ni hahaha padan muka
dok umah ni lagi penat dari bekerja sebenonya
mana nak layan kerenah anak², pastu semalam pening pala yang amat
niat hati nak habiskan lipat baju yang dah tinggi cam gunung Everest
pastu cam malas lak coz minah ni ngacau
see dia yang masuk dalam bakul tu
terus jadi budak baik, siap wat peace lagi orang amik gambo dia
dah takde keje coz Mummy malas nak melayan dia tgk citer cartoon
so dia temankan ah Mummy lipat baju cume 2,3pasang

pic10-1

9 yang membebel:

mummy_ayu said...

wah daneen..ian pun pernah masuk bakul macam tu. bebudahk. but i very very agree with ur statement " duduk umah lagi penat dari bekerja" coz kena layan karenah bebudak. tapi it really fun walaupun penat kan. keja kat umah tak pernah FINISH. what to do..working mummy kan?

niza said...

kak...meh la tlg sy lipat baju gak...uwaaa!!!menimbun kak!!!uhuhuh..

Qasehku said...

Hehe sabo jer Daneen kan..muat2 pulak bdn dia dlm bkul tue..tggal zip n angkat jer hehe

ILA said...

uik,muat2 jer tu...heheeh...takpe,at least dia tolong lipatkan kan wlau 2 3 helai jer..heheheh

tHrEE oF us said...

next bakul girl!!! hehehe

naseb daneen tlg lipat.. kalo cik betty, suma di sarung atas kpala.. slalunye spentot ler.. huhu!

Mummy Dasy said...

mummy_ayu ==> yap betul tu nasib badan

Mummy Dasy said...

niza ==> akaknya pun x berabis lagi ni

Mummy Dasy said...

Qasehku => Ak ah bakul tu lagi beso dr dia

Mummy Dasy said...

Ila & CikJeela ==> pembetulan..bukan dia tlg lipat 2,3 pasang Mummy dia yg lipat 2,3 pasang pastu join dia tgk cartoon hahaha

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea