Wednesday, April 8, 2009

Parcel

Jot Down by Mummy Dasy at 11:59 PM
Wah!!!
arini bz yang amat x sempat nak update
duduk umah lagi xde masa nak update ghupenye
semalam petang dapat poslaju
mmg barang yang di tunggu²
shopping online
ni lah barangnya
Tudung Jakarta dari Kak Faziraniq (gambo dr blog dia gak mls nak amik gambo)
lawa yang amat hehehe
actually dah lama x shopping on9 ni
tu yang nak lepas gian
dulu selalu beli brg anak²
la ni beli barang Mummy lak
2 mgg lepas me beli Ariani
huhuhu kena bebel ngan Mr.Hubby asik beli tudung jek
nanti klu gi KL nak try Munawwarah lak
baca review katanya Munaw lagi syok
hmmm harus gak try...
tak cuba tak tau kan


Till next episode...

5 yang membebel:

.: Leen-Wawie :. said...

tu arr kekadang shopping online ni best gak.. syok jer ngoder kan..
tudung jakarta? camno ropanya tuh... cuba interprem skit amik gambo pakai tudung tuh.. nak tengok gak camner rupanya... hehheee...

Mak Amni said...

cantik laa.. lawa2.. betul tu..cuba pakai skit tudung tuh.. boleh tengok rupanya. :)

mc'eja said...

caNTek...!!! nti pki amik la gmbr..nk tgk.

Qasehku said...

Wah vantik tudunung tue..t dh pki mek gmbo ea nk tgk..

mummy_ayu said...

awak, tudung-tudung kat Ratu pun cantik gak.yang model dia Fiza (yang menang pantene mencari bintang tu) hari tu pegi, tapi tak beli tudung pun, window shopping je...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea