Tuesday, February 24, 2009

Tekak ku Loya

Jot Down by Mummy Dasy at 10:15 AM
Aduh arini tak berapa sihat

loya2 & muntah2
nonono ku tak pregnat k
baru wat UPT ari ahad -ve
& tiap 3 bulan gi klinik inject perancang
sengal montot okie
tak leh masuk makanan langsung
la ni pun masih lagi terasa loya2 tekak
nak kata salah makan takkan Mummy sorang jek kot
hawat ayah & anak2 tak muntah2
confuse confuse

Till next episode...

15 yang membebel:

Haslinda said...

ihiks...loya ada makna utk 3rd DASY kot..kot la..blum naik lg the 2nd line..ihiksss...
tp ada mmber ckp klu injection..kdg2..ada penin2 skit..

Mummy Dasy said...

Haslinda --> Gaknye ah ckp ngan hubby dia ckp hormon tu hampagas tul

::Umi Sufira:: said...

Cepat2 habaq mai tak preganant naa..kekeke..

.:Hernee Nazir:. said...

ayooo..yoo..hehe..

Ungku Nor said...

akak loya kalo minum neskape..weng satu hari weihhh!!

KV said...

cer ingat apa yg dh mumy mkn semalam.

Akak kalo minum yg 3in1 tu mmg loya satu hari tau.

Siti @ nurie said...

mummy,.....tunggulah siti nak kejor...tak larat ni nak kejor nanti..mummy dah nak masuk 3 kng, siti tak lpas2 2 lagi..he he he...emm siti pun selalu muntah2,,,tapi sbb selalu tkr pil perncng...he he h

Mummy Dasy said...

Mimi --> mmg kena habaq awal2 na...k

Mummy Dasy said...

Hernee --> ko jgn nak ayoyo blm lg tgg next year

Mummy Dasy said...

Ungku Nor --> Kat ofis ni mmg tiap2 ari minum nescafe tu

KV --> semalam pagi mkn roti kosong sekeping, tghari nasi & lauk botok2, ptg cakoi & mlm nasi & botok2 lagi tp nape me sorg yg sakit org lain tak ...

Mummy Dasy said...

Siti --> sbb perancang ah gaknye coz mule2 amik pil pastu br injection ni br 2 kali

tHrEE oF us said...

akak x cukup rehat kot...

yeahh.. kite nk stop inject sbb org komplen bdn membesar dgn cepatnye.. huwaaaaa~~~

Mummy Dasy said...

Three of us --> maybe kot cuti keje sehari jek sabtu keje coz dateline kena ari sabtu pastu mgg ni sunday pun keje dateline gak hampas tul

rynas said...

alah mummy kalau pregnant pun apa salahnya kan

Mummy Dasy said...

rynas --> hahaha mmg xde masalah tapi kena wat kira2 semula

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea