Saturday, February 21, 2009

Broadband yg hampeh

Jot Down by Mummy Dasy at 3:49 PM
Hangin tul ngan CELCOM BB
ni budus stupid tul
x leh nak view gambo plak dah
kang kena terminate emosional

Till next episode...

7 yang membebel:

adex-aieda said...

kak...
adex br ingat nak tukau ke celcom bb..hampeh gak ker...
adexnyer masix bb ni lagi hampeh...
kekadang blog langsung xleh bukak...!!!
apalagi nak upload gambar...
ikot giler dier...ape pon xleh buat!!!!

Mummy Dasy said...

adex-aieda --> tu lg truk ni nak bukak bleh tp kdg2 gambo xleh view klu dtg time senggugut dia tu

mummysya said...

semua sama jer kin rasa... Celcom ker, maxis ker.....

Tmnet lagi worst!!!!!

Mummy Dasy said...

Kin --> hahaha betul Tmnet pd me pun lg worst

farah amoi said...

salam kenal.,,

awak pon pakai celcom broadband?

sama la kita
asyik x leh view image je

end of last year x leh upload gambar kan


huhhhh

Mummy Dasy said...

farah amoi --> betul tu sama ah dia ada angin

.:Hernee Nazir:. said...

i'm back..hehehe..
same la..mmg kepala hangin..
time xleh view tu cam aku nk campak je simcard ni ke laut..hehe

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea