Thursday, February 5, 2009

Award from Jade & CiKaYu

Jot Down by Mummy Dasy at 1:10 PM
Cute's ke blog ni xde maknanye anyway tq, actually dah dpt award ni tp xpe wat jek lagi dah org kasi rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari(wah merapu lak plak :-)

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

ok dah copy

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

Jade, **Mummy to Arieana Batrisya**
CiKaYu **humble wife to mr n and mama to my lil princess danisha, suka nama danisha ni**
yang lain2 Mummy tak reti nak mendescribenya okie ku dah kehabisan idea.

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya

ok let's start

1 . Kuat bershopping tp bile dh beli ade juga barangan yg dibeli itu tidak dipakai (ni aku tiru ayat ko Jade hehe)... hubby pun tak tercontrol coz me selalu beli online hahaha balik umah terus simpan tau2 bile nak outing ada jek benda baru yg me kuarkan.
2. Dasy, tu stand for Danish Syafiq & Daneen Syahindah and yang seterusnya pun maybe start from DA & SY gak....
3. Prinsip me tak kisah org nak ngata ke ngumpat ke kdg2 depan bkn main baik mcm xde ape2 tp belakang mcm2 di katanya ada aku kisah yang dapat dosa depa tapi me, tapi me masih lagi boleh memaafkan asalkan jgn terlebih2 ngata sudah bile dah jd camtu mmg tiada maaf bg mu.
4. Suka color purple and striking (btl ke eja ni), tapi anak dara ku suka pink coror colour kata dia.
5. Malas lipat kain baju kdg2 bergunung2 tingginya hubby yg tlg settlekan. TQ Ney jasa mu akan di kenang hehehe...... (ni memalukan diri sendiri)
6. Suka beli mag. tapi kdg2 tak sempat baca coz beli pastu campak atas meja ble dah takde latest mag. baru perasan ada lagi yg belum dibaca mcm Mami Baby bulan Jan 09 me belum baca lagi masih molek terletak atas meja ngah type ni baru teringat .......
7. Me suka baking cake yang selalu makan cuma Daneen cos hubby & Danish x suka sgt cake....
8. Sore sekampung especially time anak2 buat Mummy dia hangin 1 badan heh time ni kalau ada org ngandung mau terberanak dgr me menjerit smpi nak terkeluar anak tekak....
9. Suka makan :-) tgk ah size me dr kecik dah membeso bagai johan bak kata my grandma hujan ribut pun dah berenti me x lagi berenti2 makan huhuhu...
10. Suka perfume esp. Body Shop........
Nasib baik 10 jek dah xde idea nak diperah lagi

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog

Okie dah settle berpeluh wei nak nyiap kan ni nasib baik 10 jek.....:-(
Till next episode...

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea