Wednesday, February 11, 2009

Menyeramkan

Jot Down by Mummy Dasy at 8:28 AM
Malam tadi lebih kurang kul 12.03am
Mummy bangun wat susu Danish(5y still minum susu dalam botol lg ok)
Pas wat susu, gi toilet
masa dlm toilet tu
Mummy dengar org beri salam
sore lelaki tapi sayup jek kat pintu belakang
Mummy cuba dgr2 lagi mana tau betul org beri salam
tapi xde huuuwaaa ape lagi
tak cukup kaki berlari masuk bilik tido berpeluk ngan Daneen
pastu SMS ayah hampeh tul tak dijawabnye msg Mummy
klu dulu time bercinta terus tipon klu Mummy msg tgh2 mlm...:-(
pastu kul 2.30am Daneen lak nak susu
Mummy tak watkan pun cos takut
nasib baik dia tak merengek minta semula....
Mummy confuse perasaan ke kenyataan
tapi tak mungkin mamai cos mmg tak tido lagi baru habis tgk sinetron INTAN
mata segar bugar lagi okie
ayah balik keje pagi tadi dia kata org umah belakang gaknya
boleh gitu dah dekat 6y duk situ umah belakang wat party tgh2 mlm
pun sore diorg x dgr ni lak beri salam pakai microfon ape......




Till nest episode...

9 yang membebel:

mc'eja said...

buat suspen je..klu eja mmg dah x kua bilik dah.hehe...

CiKaYu said...

adoi...kalau saya lah tak cukup tanah lari...terus masuk dlm kelambu...(sebagaimana coretan saya pagi tadi...lebih kurang lah tu) awkkkakwka

yazeema said...

salam kenal,mama dasy..seramnya,klau saya pon tak cukup tanah berlari...hehehe

genny da bomb said...

hantu ke??kekekkekekkee...sabar2 mummy mamai kot tuh hehehehe

DASY world said...

mc'eja --> mmg x kuar2 bilik gi pastu pg lepas hubby balik baru kuar bilik

DASY world said...

CiKaYu --> betul ah org laki2 mmg camtu kot

DASY world said...

yazeema --> mmg seram tgh2 malam lak tu

genny --> wallahualam apebenda tu, mamai x kot tapi gaknya ah tu hehehhe

Siti @ nurie said...

dasy...siti pun ada pernah rasa mcm tu...sbb takder org laki kat umah kan...kalau kena part siti, mmg cnfirm siti dok dlm bilik je,...nasib umah taman, kalau umah kg dan byk tingkap, lagi seram....

DASY world said...

siti --> sama ah siti nsib baik umah x byk tingkap

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea