Tuesday, February 10, 2009

KEJE

Jot Down by Mummy Dasy at 8:53 AM
Arini akan jadi hari yg bz tuk Mummy ok
see the pic byk paper yg nak kena di settlekan
ada separuh tu belm filing lagi
paling menci kena wat filing ni....:-(
huhuhu kena siapkan keje2 yg terbengkalai
cos sok dateline sebelum amik Danish kul 11am kena pass ke HQ
sempat ke nak siap
huish time bercuti bukan main cuti sakan
dah naik keje malas lak nak wat keje.
Caiyok caiyok wat keje
hahahhaaa (dah macam tak betul ni)


Till next episode...

9 yang membebel:

Haslinda said...

Mummy Dasy...sama la..byk kja jgk ni..mengantuk pulak...huwargh,..mood cuti still ada...

.:Hernee Nazir:. said...

same la kite..i hate filing! hehehe

Siti @ nurie said...

siti lak, filing seminggu sekali...he he he..padahl tak byk keja sgt pun...cuma boring bila kena ngadap production report...siap menguap lagi...hik hik hik

DASY world said...

Haslinda--> betul mood bercuti masih ada lagi ni

DASY world said...

Hernee--> yap bunsan tau

DASY world said...

Siti --> betl ah keje x byk sebenonya tp diperap tu yg jd byk

KV said...

cahiyuk chaiyuk!

DASY world said...

KV --> chaiyuk chaiyuk dah mle ngantuk dah ni

::Umi Sufira:: said...

Kehkehkeh..selamat bertungkus lumus!

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea