Wednesday, February 4, 2009

Khemah

Jot Down by Mummy Dasy at 2:18 PM
Dah sebulan lebih Danish minta ngan ayah khemah,
kalau ikut Mummy beli kat Giant jek dah,
tapi ayah xnak coz dia dah pesan ngan kawan katanya.

So benda yang di tunggu2 selama ini
ayah bawak balik semalam.
Masa pasang khemah ni Mummy kat ofis
masa ayah vidoe call pun dah siap pasang

Nilah ghupe khemahnya ckitnye beso x ngagak.
Danish ngah main dalam khemah

Tapi sayang xde alas lantainya sekali. Balik sekolah tadi mamat ni turun jek keta terus membebel
"sapa yang letak mainan dalam tu"
"sapa yang letak kerusi dalam tu"
"tu kan khemah orang"


Huh macam2 soklan gamaknya macam khemah dia sorang itu xleh ini xleh.
Tengok dalam tu dah ada tikar buruk nenek ghupenye pagi tadi bende alah tu semua nenek yang ngangkut nak suh Daneen main dakm tu tapi dia xnak main dalam tu sorang2 sampai jatuh nyembam ke pasir huhuhu sian anak Mummy, benjol lak lagi sebelah.....






Till next episode...

6 yang membebel:

.:Hernee Nazir:. said...

benjol lg..hehehe

Siti @ nurie said...

siti pun tgh tunggu hubby beli khemah...sbb bolh guna time temankn dia gi mancing...sian kat anak dia...kalau kena angin laut...sejuk tu...

DASY world said...

Hernee--> a'ah, wanita kental tu arini asik berhelmet jek mengelakkan kebenjolan lagi

DASY world said...

Siti--> tulah senang klu nak camping mana2 pun leh bawak nak psg pun sng klu gi mancing lg ah berpanas gitu sng klu ada khemah ni.

Haslinda said...

amboii...kemain besaq gedabaq khemah dpa..besaq..selesa sangat klu p mana2

DASY world said...

Haslinda--> tak blh bawak pi mana2 susah nak psg klu mendung smpt berujan nak tgg siap pasng khemah ni biar stuck kat ctu jek

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea