Thursday, February 5, 2009

Romantic Movie Tag

Jot Down by Mummy Dasy at 2:34 PM
Please copy the following rules in your post (as usual)

1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones..
2. It doesn't have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine..
3. You have to tag another 5 person to answer this tag

HUhuhu romantic ke citer ni xde maknanye tapi bg hubby romantic sbb tu ajak tgk kat wayang....

Citer ni Mummy suker ah sesangat w/pun dah berpuluh kali tgk mesti mengalir airmata huhuhu ayah mmg x suke citer hindustan ni


Ni lak tgk kat tv aritu best citernye nak beli DVD lak nnt

Citer ni kitorg tgk kat ABO dua2 pun suke tgk citer ni

Citer ni w/pun sesuwei tuk remaja kata MIMI but i still like it, cam sweet jek ooowwhhh so touching feeling ah plak

Mummy bagi lak tag ni pada
Siti # mummysya # Jade # Mommy Lily # sape2 yg rajin nak wat ye




Till next episode...

1 yang membebel:

::Umi Sufira:: said...

Owh movie ayat2 cinta tuh ramai yang suka tengok kan...syahdu one!=D

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea