Thursday, February 5, 2009

BABY

Jot Down by Mummy Dasy at 10:27 AM
OOOPPPPPSSS Bukan Mummy bakal ada Baby
tapi Daneen pangil bucuk dia ni "BABY".

Ni new style mula2 hisap hidung BABY
Pastu tarik hidung BABY tu dari bulat sampai ke mancung hidungnya.

Ni fokus dekat hidung BABY yang dah hitam macam arang

Ngah alir hidung BABY ke bawah mata cam pakai celak

BABY ni brand K's Kids yang di gambo tu 1st time beli kat Mid Valley,
pastu nak beli lagi dah xde siap pesan ngan ayahnye niece cari di merata2 tempat
etc. Mid Valley &
Mom's Care semua branch dia gi tapi still xde.

HUUUWAAAA
nak wat camne coz dah takleh di basuh
last2 masa gi S'pore jumpa kat butik Cerisi, Jurong Point jumpa BABY ni
tapi minah ni taknak sgt ngan yang baru coz hidung mancung dia x leh letak kat bawah mata. Macam2 kaedahnya.




Till next episode...

2 yang membebel:

Cho Zila said...

akak tak terkejo ngan entry mommy.. laju cam keretapi.. adajer nak diciterkan tak cam akak.. cuti panjang pun tak gi mana.. so terperap kat rumahjerler.. sedihni...
brand K's Kidsni ok gak kan.. kesian dia benjol yerk.. budak2 memang lasak...

DASY world said...

Chizila--> hahaha time ada idea ada ah nak tlih time xde nnti pasti bersarang labag2 bayk2,Brand K'S kids ni ok soft toys lembut sesangat

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea