Tuesday, February 24, 2009

Starts with The Letter "S"

Jot Down by Mummy Dasy at 11:39 PM
Thanks MIMI & HASLINDA coz mengetagku... susah giler nak wat tag nih, namun cuba sedaya upaya menyiapkannye....

The rules:It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don't forget to post it!

What is your name: SURYATI

Four letter word: STOP

A boy's name: SYAFIQ

A girl's name: SYAHINDAH

An occupation: SECRETARY

A color: SAPPHIRE kira colour ke ni

Something you'll wear: SOCKS

A food: SUSHI (i hate it)

Something found in the bathroom: SOAP @ sabun (benda wajip ni)

A place: SAN DIEGO

A reason for being late: SIAP LAMBAT...(huahuahuaaa alasan yg x logik)

Something you'd shout: STUPID (ni time keta depan lambap giler)

A movie title: SATURDAY NIGHT FEVER

Something you drink: SUSU

A musical group: SEARCH

An animal: SNAKE

A street: SULTAN ISMAIL

A type of car: SUZUKI SWIFT (hahaha nasib baik ada)

The title of a song: SYURGA DI TELAPAK KAKI IBU

HUHUHU.... susah giler segala tempat di geledah tuk cari jawapan walaupun ada tapi still blurr......


Mau tag siapa??? Okeh silalah bloggerz yang tersenarai dalam blog list & followers tu buat yer..sapa2 yang dah buat...kire selamat lahhhh...



Till next episode...

13 yang membebel:

farah amoi said...

huh!

sibbaik saya x tersenarai dlm blog list
:P


ooo...yg sign love tuh
saya x reti kalau guna note book

saya guna kat desktop

kalau keyboard desktop tu
tekan ALT serentak ngan no.3
angka yg dok sebelah kanan keyboard tu

Mummy Dasy said...

Farah --> k, tq sapa kata nama u xde dlm bloglist adalah

::Umi Sufira:: said...

Hehehe..dah buat yer? tapi huruf 's' macam senang jek..kekeke..

Mummy Dasy said...

MIMI --> betul, semua dah ada tp benda dah ada depan mata pun leh lupe hahaha

KV said...

baru nak berdoa supaya tak di tag. Hmm..en3 kt bawah tu dh kena tag rupanya. Uwwwaaaaa

Mummy Dasy said...

KV --> buat jgn x buat kena rotan nnt

Cho Zila said...

>> salam mummy.. temanpun dah kena ni tapi belum siap lagi dah copy tapi takder idea camner ni..nampak senang tapi susah gakkan,,

Mummy Dasy said...

Cho zila--> ak ah kdg2 xleh pk w/pun jawapan sng

cendawanintim said...

wahhhh, banyaknyer tag...huhuhu

Zanna_MamaBatrice said...

dpt gark tag nie yerk...
tp S byk jawapan kan
zana nie terkial2 nak buat ngan huruf Z...hu hu hu

suka lagi syurga di wajahmu...nash kan yg nyanyi...

Mummy Dasy said...

Zanna --> ak ah tak terpikir pun blurr sungguh ku ini

yazeema said...

tag mu telah ku jawab mumy dasy..poning2 di buetnya..
kire selamatlah ni heh

Mummy Dasy said...

yazeema --> selamat ah kiranye......

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea