Sunday, February 22, 2009

EXORA

Jot Down by Mummy Dasy at 11:00 PM


Ape pendapat uoll's ngan EXORA
pada mummy ok ah
tapi kata ayah x lawa macam2
dulu CITRA pun gitu gak katanya
plak ti kebetulan BIL pakai 4mth terus tuko
mummy kira2 budget masih lagi boleh
klu nak sambar tapi depa dak berkenan
huhuhu next year plan nak tambah family
la ni seat belakang WAJA tu dah nak muat nak tampung
coz anak2 wat bergusti mana nak muat

ha ni idaman ayah WISH
mummy selalu ejek ni hanya jadi WISH jek xkan jadi kenyataan
hahaha pada mummy
sokonglah barangan buatan Malaysia
acehcehceh


Till next episode...

6 yang membebel:

Haslinda said...

fuh..me n huby pun dok intai2 wish ni..tp dah nk kuaq ezora kna tgk dlu..sb budget cam bagus ja...

kueh bakar said...

exora...nama macam awek jer

Mummy Dasy said...

Haslinda --> Tu ah me pun ckp hubby exora ni dlm budget coz keta me yg bayo expenses lain2 tu dia ah lagi pun family dah beso..

Kueh bakar --> Sbb tu body dia lawo gak hahahah

Siti @ nurie said...

my hubby pun tgh usha1 gak exora ni..bak dia ckp, tak dpt smbr wish, dpt exora pun ok gak..tapiiii...kenelah tunggu ekonomi pulih...he he he

Muhammad Azli Shukri said...

blog paling menarik reka bentuknya.

Mummy Dasy said...

Siti --> Hubby siti cam my hubby semua dia nak cut budget hehehhe

Azli --> Trimas

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea