Sunday, May 31, 2009

TODDLER SUPER MODEL CONTEST

Jot Down by Mummy Dasy at 11:59 PM
Sticky mode scroll down for new N#



please vote for TSMC_vote_05
cara 'mengevote' kena gi blog Mama Aqish


Entry gara² tergoda ngan contest yang dikelolakan oleh Mama Aqish bermula dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009.....


okeh contest ni kena jawab 2 soalan ni agak susah gak nak menjawab coz macam bakul angkat sendiri me rasa... anyway for viewers pls vote for my daughter ya....

Nama : NUR DANEEN SYAHINDAH

Age : 2y7m


--♥ Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
coz banyak contest... suke tgk muke DAMIA NURIN BALQIS...suke tengok blog orang & membaca semacam mengepoh gitu aku ni kan...agak creative to create something guna idea sendiri tu yg most i like...

--♥ Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
kenapa ni me x reti nak menjawab semua yang masuk ofcos nak menang macam tu gak Mummy...Daneen seorang yang keletah, perajuk, semua dia nak dia mesti dapat tu yang tak tahan, cute to me (x mak sape lagi nak puji hehehe) bersesuaian ngan maksud namanye


NUR - cahaya
DANEEN - puteri
SYAHINDAH - taqwa, warak, mulia

ok that's all menang kalah adat pertandingan......




pic10-1

43 yang membebel:

Gieyana said...

comel ur dotter..sm2 kiter mmeriahkan contest nie yer..hehehe

Mummy Dasy said...

Gieyana -> sama² ah kite

kirana said...

awak..comei nya baju pink tu...nak jugak!!!!!


psss..rajin tul tukar2 header..


eh terkeluar topik lak..nnt autie tlg vote yer..skrg auntie bizi sket

KV said...

gud luck!

mummy_ayu said...

wah daneen..comel! good luck!
cikgu nak tanya cam ne nak buat sticky mode nie plus nak link kan blog tu?
Ian nak masuk gak tapi tak tau nak buat stick mode nie..sian mummy dia tak habis menuntut lagie..TQ

masviona said...

saya suka picca no2 cute jer dia pkai baju tuh...hikss

Mummy Dasy said...

Kirana -> Tq, auntie

Mummy Dasy said...

KV -> TQ

Mummy Dasy said...

mummy_ayu -> okeh nnt me ajar ye..

Mummy Dasy said...

masviona -> hihi lawa ke..dia semua pink color

Redbloodsnow said...

cuteeeeeee jek daneen in dat pink dress ahh. kakakkkkkk, camno mau vote ek???

kene gi website mama tuh ea :P

Mummy Dasy said...

Zie -> Betul kena g website mamaaqish tu klui nak vote

Siti @ nurie said...

minah ni pandai posinglah.....

kak ina kl said...

salam mummy dasy..anak dara ni berposing mengalahkan ratulah pulak..

Mummy Dasy said...

Siti -> Time angin nak posing tu

Mummy Dasy said...

Kak Ina KL -> Salam... ye ke berangin sebenonye dia ni

niza said...

daneen..nape gmbr no 2 tu muka camtu...mama paksa ye...nnti unty babap mama ye...hehehe...gud luck daneen!!!

Mummy Dasy said...

Niza -> Bukan Mummy paksa atually dia ngah ngamuk nak tido

CT said...

comelnye ur doter...all the best ya

Mummy Dasy said...
This comment has been removed by the author.
Mummy Dasy said...

CT -> TQ, ur website pls..boleh kenal2

CT said...

:) mai lawat kite kat http://szuraimah.blogspot.com

CuTeMiUt78 said...

jom sesama kita vote antara kita

rynas said...

Tomeiinyer Daneen..mesti vote nie..hhehehhe

Mummy Dasy said...

cutemiut78 ->> sama2 kite

Mummy Dasy said...

rynas ->> hihihi TQ..vote jgn x vote

Helmiyani said...

good luck! :) go go daneen!

Zanna_MamaBatrice said...

go daneen go
auntie sokong...mmg ada bakat jadi supermodel nie....

comel baju daneen tu ler

re : emmm...sesekali anak dara tu dpt kuar and jumpa kawan...tu yg happy tu...tp dlm happy ada malu2 kucing lagi anak dara tu.....

.: Leen-Awie :. said...

suka pix yg background merah tuh... comeiiiii

Mummy Dasy said...

Helmiyani -> Thanks

Mummy Dasy said...

Zanna ->> GO go hikhikhik saje2 jek suke

Mummy Dasy said...

Leen-Awie -> Ye ke..

Mommy Lily said...

good luck ...mmg comel. ada can nk menang nih

masih buka ke contest tu?

Mummy Dasy said...

MOmmy Lily -> Masih lagi

mc'eja said...

all the best mummy....gmbr yg 1st tuh..masyaAllah.comey nyer.rs mcm nk geget!

Mummy Dasy said...

mc'eja -> TQ,gigit dialu2kan hihihi

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck yeaaa.. :-)

CuTeMiUt78 said...

vote utk mirul gak ya..:)

Mummy Dasy said...

Zafran Baby -> Tq

Mummy Dasy said...

cutemiut78 -> sama2 ah kite ye...

::khai_sweetgurl:: said...

ala... comeinye yer.. pandai tul wat reaksi2 mke ek... si cantik manis ni mst menang...


Good Luck yea...

Mummy Dasy said...

KHAI_SWEETGURL -> THANKS YA...insyaallah klu ada rezeki

niza said...

voted for daneen!!!

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea