Monday, May 11, 2009

TAG About Your Relationship

Jot Down by Mummy Dasy at 3:59 PM
RANDOM QUESTIONS BOUT
YOUR RELATIONSHIP Tag dari
ZIE

1. State the date you have declared with your 1st couple
Mr.Hubby ah 1st love, declared lupe ah coz dia my Bro BFF pastu camne terus sangkut hehehe

2. Adekah anda akan terus berhubung dengan your bf/gf jika anda sudah clash?
X tau nak cakap xpnah rasa

3. Ape yang akan anda lakukan bile anda merindui bf/gf anda?
Kalau masa berchenta dulu SMS ah la ni nak rindu pebendenye dah dpn mata weii...

4. Adekah anda mempercayai bf/gf anda sratos pratos?
Seyes cakap smpi la ni xde ah 100%

6. Adekah anda rase bf/gf anda seorang yang pandai memujuk
Heh ikut mood dia nak mujuk ke dak

7. Ape reaksi anda dan ape yang anda lakukan apabile kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang len?
Kalau betul mmg confirm ngamuk tp nasib baik xpnah

8. What are you going to do when your bestiest have a relationship wif your ex?
Selisih jauhkan ah

9. Adekah anda akan menelefon bf/gf anda apabila dsuruh oleh bf/gf anda?
Bak kata ZIE xyah suh, dah he's mine anytime leh call

10. Ape reaksi anda bile mendapat tahu bf/gf anda masih berhubung dengan ex mereka?
DUSH DUSH jawabnye....

11. tag :-
xde sape

ZIE akak dah wat jadi xyah ah Sula ye....


pic10-1

2 yang membebel:

Zanna_MamaBatrice said...

he he he
mencabar betul tag nie kan
tp suka arrr...
mmg x leh percaya 100%...kena ada kesangsian sikit...baru mencabar kan...

Mummy Dasy said...

Zanna -> Betul tu..try ah wat tgk ape lak jawapan u

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea