Thursday, May 7, 2009

Soccer

Jot Down by Mummy Dasy at 12:14 PM

Balik sekolah semalam
budak 2 ni main bola
siap pakai kasut lagi, Danish pakai kasut sekolah, Daneen pakai Timberland Danish yg dah tak muat beria² jek w/pon longgar tetap nak pakai
dah main² minah ni majuk ah plak di baling kasut dia pakai
pastu last² dah tak puas ati
amik bola letak dlm bakul basikal bawa lari
"Ni tatak (kakak) punye abang cari lain budak kecil"
ak ah dik ko tu beso na ah gamaknye
bile dah susah payah membawa byk sgt harta karun pandai lak panggil abang minta tolong
bila abang xnak tolong basikal dicampak dia
pangai sapa ah diikutnye tu hehehe


pic10-1

12 yang membebel:

::Umi Sufira:: said...

Hmm Daneen..garang eh! Eh layout berubah lagi eh?rajinnya mummy:)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kerenah budak2 ni macam2 kan

Zuhaini said...

hehe.. betul. rajin mummy dasy ubah layout.. :)

oh ya, gambar (yg disusun secara tiles tu) kalau nak senang, guna software photoscape. download je dari internet.. sangat mudah dan cantik hasil.. :)

Fiza's said...

rajinnyer tukar layout

Qasehku said...

Daneen kuat majuk ea..ikut sape laaa tue..mummy dia kot hehe

Mummy Dasy said...

Umi Sufira -> Ngah x bekerja jd SAHM ni tu yg rajin

Mummy Dasy said...

cutemiut78 -> Tul tu

Mummy Dasy said...

Zuhaini -> Thanks nnt ku cuba

Mummy Dasy said...

Fiza's -> xde ah rajin sgt pun

Mummy Dasy said...

Qasehku -> Ye ke x ah pangai bapa dia ni heheheh

Redbloodsnow said...

danish - tuh die bakal ronaldo mesia..hehehe.. haiipppp, daneen...awat hang pi main bola gaks...hehehehe.

tp alih² majuk ek minah kecik tuh..nape x snap muke die majuk kak. ingat gak zie nk nengok

:P

Mummy Dasy said...

Zie -> dia klu majuk xleh snap coz menonggeng mana nmpk muke

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea