Tuesday, May 26, 2009

Aduh

Jot Down by Mummy Dasy at 12:15 PM

Adeh arini di serang sakit gigi yang amat sangat
ish ni klu ngadu ngan Mr.Hubby
for sure dia heret g Dentist lagi
malas ah wei
sakit mulut ni kena nganga
lagi pun memang takut jumpe doctor hehehe
xleh makan iaskrim ah ni...


pic10-1

5 yang membebel:

mummy_ayu said...

sakit nye!me pun takut bab bab kinik gigi nie..ngeri!makan la ubat tahan sakit ker?

Rinna said...

Aduiiyai..sakitnya..tuh.. Kalau dah tak tahan gi ler..jumpa doktor.. Nanti kalau asik sakit jer..cam na nak wat keje plak kan??

Gieyana said...

kesian kat ko...ritu hubbyku sakit gigi...x tertahan tgk dier menanggungnyer...tp bukan gigi rosak..cuma nk tumbuh gigi geraham daa...
~ G ler jumpa dentist k..

ain said...

sakit gigi..??alahai siannya. dah mkn pain killer lum. kalu serius kena tau jumpa dentist.

nak share sikit..tu hari akak ada buat rawatan akar, punya lah takut kan sebab kena bius2 segala, akak tanya ngan dentist tu, ada tak org mati ketika sdg buat rawatan gigi. doktor tu kata ada...huwaaaaa!!!!

YatieJay said...

Huhhhh..sakit gigi lah yg paling akak takut tapi paling kerap kena...tu lah, suka makan coklat....dan kalau kena skit gigi, ke klinik lah yg paling akak takut...takut sakit dan takut pada bilnya...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea