Saturday, May 30, 2009

Hampa

Jot Down by Mummy Dasy at 5:43 PM

Waktu ini sepatutnye kitorang dah on d way
ke Putrajaya or Kuala Lumpur
tapi ape ah nasib asyik malang jek
w/pon keta accident kitorg sewa keta bile dah dpt keta x jadi plak pegi
ini adalah kerana terpaksa ditunda pada hari Rabu ini
kenapa ah mesti last2 minit bagitau
nasib baik ku tak amik lagi keta tu
Rabu ni plak cam dah tawar ati nak gi
coz dah 2 kali packing baju x jadi weiiiiii gilos tul
pastu ada jek halangannya
yang pastinye cuti sekolah ini di rumah sahaja
:-(


pic10-1

4 yang membebel:

rynas said...

tak perlah mummy anggap jerlah ada hikmah di sebalik semua itu.
kena berehat jerlah ekkk

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya.. takpe la.. just take time ngan anak2 kat umah pun ok gak..

Mama Qaseh said...

Huhu alahai ciannya dia hehe..bowink kn tk dpt bwa ank2 jenjalan + ngn diri sndirik sbnrnya nk jalan hehe

CiKaYu said...

ada hikmahnye tu....sabar ye..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea