Thursday, May 7, 2009

Chelsea Chelsea

Jot Down by Mummy Dasy at 9:58 AM
Malam tadi seri 1-1 ngan Barcelona hahaha
ni League Table, see MU still kat atas mesti bangga ZIE
to my dear hubby
redha jek ah ye miahahaha


pic10-1

10 yang membebel:

Redbloodsnow said...

hikhikhik...BANGGA GILERRRRRR Zie neh kak ngan my team tuh..ekekeke. Sayang arr Chelsea seri td pagi kan. kalo leh dorg menang..kompom fight ngan MU kat rome diz coming 27/5..

minie bengang giler taw kak :P

moMmY miMiL said...

hehe..
spttnye mmg chelsea bole menang..
paling2 pn 3 gol coz serangan2 cantek dr drogba..

last minit gol dr Barca tu pn kire cam nasib je kn..

xpe la, yg penting MU msk final..heheh..

Jade said...

haha... berjaya tgk [ulangan] pagi tadi sblm g keja... nasib tak de kot.. that's y org ckp bola tu bulat.. ape2 pun bleh jadi..

p/s : sungguh drama skali drogba bertekak ngan referee lepas game.. skali dush dpt kad kuning.. harus jd topik hangat ni.. dpt kad selepas game tamat ;P

mummy_ayu said...

me tak minat bola sangat, my sis chealsea, my hubby liverpool..but dulu sokong mu coz ada david beckam...sekarang eemmmmm?

Siti @ nurie said...

mmg pun mummy....mr hubby dok tersengih je sbb arsenal tak gi final..sajerlah tu nak buat siti hangin...siti malas nak amik MU sbb mr hubby dah amikkan..nanti takleh nak gaduh lak...he he he

Mummy Dasy said...

ZIE -> hubby akak pun bengang yg amat kena kutuk hahaha

Mummy Dasy said...

mommy mimil -> ni mesti MU fan

Mummy Dasy said...

Jade -> harus tu

Mummy Dasy said...

mummy_ayu -> me pun xberapa Chelsea ni Mr.Hubby yg minat..sama tap dulu me minat MU coz Ryan Giggs hansem la ni dah tua x brp lak

Mummy Dasy said...

Siti -> Minat Arsenal, betul tu klu sama team cleh gduh tu lum lg me naik keje pg2 dah gduh pasal bola

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea