Monday, June 1, 2009

XTVT Ahad

Jot Down by Mummy Dasy at 9:00 PM



Semalam x gi mana2 pun
pagi kuar gi Jusco BI beli Croc's budak 2 tu
coz dah janji aritu tp x sempat beli
belum smpi mana2 Daneen dah cbuk nak ngetest sandal dia
Danish lak bile tgk Daneen dah pakai dia pun nak sama gak
pastu singgah Bodyshop beli perfume
Moroccan Rose for me & White Musk for Danish
tapi klu Mummy rasa nak pakai boleh jek
pastu balik gi cari durian
ah sedapnye dpt makan doyan
berpeluh 1 badan macam baru lepas sauna
miahahaha
tu jek ah XTVT kitorang
Jom Heboh pun x gi malas nak bersesak2
lagipun Mr.Hubby keje petang


pic10-1

22 yang membebel:

rynas said...

comei jer kasut Daneen, saiz berapa daneen sebaya ngan Duranilah cuma daneen tua sebulan jer.

mummysya said...

dear, yg color merah tu sama dgn aries'sya punya....

hehehehe!!!

::Umi Sufira:: said...

Berpeluh macam kena sauna?kekeeke..sauna free namanya tuh!:)

Zuhaini said...

Jap.. White Musk for Danish..? wah.. kecik2 dah pakai minyak wangi...?!!! :) hebat....

Mummy Dasy said...

rynas -> Yg Daneen tu size 7 kat tapaknye... ada 1 lg light pink tp xde size ah plak

Mummy Dasy said...

mummysya -> Ye ke... Tu yg danish diorg pilih sdiri...

Mummy Dasy said...

Umi Sufira -> Betul sauna free...hihihi

Sayang.Ibu said...

comey nyer kasut daneen..hehheheee.. sama laa me pon x koser nak bersesak2 kt jomheboh tu... plus ada kenduri kawen time tu..

Mummy Dasy said...

Zuhaini -> Betul tu...mamat ni kuat melaram... klu kuar mesti pakai gel wat rambut terpacak... kata pak sedara dia alamtnya umur muda nnt dah beruban rmbut dia...

Mummy Dasy said...

Syang.Ibu -> Betul tu ditambah ngan panas lak tu

Mama Qaseh said...

Tomeinya laa kalu bdk2 pki croc's tue kan..bpr reganya tue Mummy da less lagik tak..Ri tue jenjalan kt sna pung cm bkenan nk li kn Qaseh..gerammm tgk kan mcm2 jns ada..
Wah dh pekena doyan yea..huhu sodappp tue..tp lum byk lg jmpa org jual doyahn kn kt JB nie Mummy..
Sya pn malehhh nk g Jom Heboh tue..thn lepas pg tkda pepn..perabih duit da laaa kan hehe

KV said...

teringin nak belikan satu utk dina. Hehe. Comel

kak ina kl said...

salam..anak akak pun beli gak..tapi bukan jenama crocslah..mahal..beli kat giant aje..

Nurhayati said...

cute tgk Crocs Daneen & Danish..

mummy_ayu said...

amboi anak bujang u, kecik kecik dah pakai perfume..me..Ian, mummy belikan clogne yang gambar superman tu je..tu pun cibuk sangat nak pakai perfume

♥Hernee Nazir♥ said...

perghhh..danish pkai perfume same ngn che'long ni..hehehe

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh ~*~ Alamak xtau berapa RM coz Daneen dpt jek terus ajak kuar cr kusi dia nak pakai terus cam jakun gitu.. ak ah belum byk lg coz klu dah byk mesti kat tepi2 jalan ramai yang jual

Mummy Dasy said...

KV ~*~ Mmg cute

Mummy Dasy said...

kak ina kl ~*~ Yg Giant pny pun ada gak

Mummy Dasy said...

Nurhayati ~*~ Thanks

Mummy Dasy said...

mummy_ayu ~*~ Ak ah kuat melaram ni cuti sekolah lg ah bgn pagi lepas mandi kat umah pun pakai hair gel geram jek tgk... perfume tu kongsi ngan Mummynye coz ayah dia x tahan klu kongsi ngan dia

Mummy Dasy said...

Hernee Nazir ~*~ hahaha muda na ko c.long dia panggil ko aunty long ah...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea