Friday, June 19, 2009

Jumbo Box

Jot Down by Mummy Dasy at 3:04 PM
Semalam dapat kotak yang beso
En. DHL yang anta
tapi masa dapat tu me takde kat ofis
coz anta Danish balik umah
ni kan dah sekolah so rutin balik asal ah
berbalik kat kotak itu
isi kandungannye ialah USB drive sebanyak 50 + 10 earphone
itu semua untuk CC gift away
staff kat ofis ingat me memborong Online Shopping
hahaha x ngagak klu ku memborong beso gini kotak
gamaknya balik umah pasti
Mr.Hubby sebulan tak habis bebel...
dah macam orang jakun gak coz 1st time dapat barang beso camtu
kat umah anak2 lak nyambung kejakunan hikhikhik
Mr.Hubby masih lagi kekal ngan
"LIKE MOTHER, LIKE DAUGHTER & SON"
menyampah tau

sign_edited-1

7 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Hiks alaa rileks laa ckp kt Mr Hubby tu kan Mummy hehe..memg laa like mother like dotter n son kan..

farah amoi said...

besar nye....
hehhehe..mau x tperanjat!

niza said...

ekekeke...besar sgt pun kotaknyer...kujat la...

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh >> Betu tu tp yg buruk semua gi kat Mummy yg baik semua gi kat ayahnye menyampah

Mummy Dasy said...

farah amoi >> Betul tu

Mummy Dasy said...

niza >> ak ah selalu kecik2 jek

Siti @ nurie said...

ku pun sama..kalau nak shopping online, cnfirm soh anto kat kilang..kang anto kat opis, mr hubby bising...ha ha ha

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea