Tuesday, June 2, 2009

New Header

Jot Down by Mummy Dasy at 10:55 PM

Memang dasar x tetap pendirian
again my new header
ngah dilanda kebosanan nak tgk CSI dah terganggu
coz Daneen panggil "Nak tutu susu"
adeh tertinggal 5minit terus xde mood nak tengok
sat lagi nak tengok ulangannye semula
ni last ah tukor2 *ish leh caya ke

~*~ Note kecil : Dah bersalin ke belum MummyPink gaknye... ~*~


pic10-1

11 yang membebel:

Gieyana said...

tantekkk tantekkk...pandai edit nie..hehehe

rynas said...

lebih hangat dari biasa ekkekekke

mummy_ayu said...

cantek header baru...buat satu leh? he he he...! tul lah, dah bersalin lum Mummy Pink tu?

Siti @ nurie said...

lawa...cantik..menarik...he he he..takper..blog ni mcm umah gak,,,.perlu sentiasa di renovate//he he/abis tu, takleh nak asyik tkr perabot je...kita tukar2 layout jelah

♥Hernee Nazir♥ said...

long cun header ko.. cam ni leh ar wat kan aku satu..hehehe..

a'ah snyap aje seed tu..nk call takut ganggu plak..klau tau ape2 inform tau..

ikiqzana said...

sama la gan zana.. sekejab2 mesti nk tukar header atau background...

Jade said...

ho ho .. header ini lebih da bom

kirana said...

rajin tul tukar header..tolong aa buat kite skali hahahahah

KV said...

alahai..comelnya. Kita tak pandai pun.

Azure said...

comei danish dgn peacenya..hehe...

btw, dah dpt tak camne nak buat komen cam kat blog kite tuh?

Zuhaini said...

cantik header... :)

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea