Tuesday, June 30, 2009

Anak sape ni

Jot Down by Mummy Dasy at 5:57 PM

Kesian anak dara ni terperok kat bawah kakiku
Actually smlm beli bantal
Pastu dia cbuk nak bantal tu
Wat alas montot dia yg tajam tu
So terpaksa ah wat tmpt dia duduk
Tempat yg ada hanya di bawah kelengkang mak
Miahaha harus ko dok ctu diam2 nak bantal pny pasalkan
Ok till now akan bersambung lg coz xde line tenet kat sini

11 yang membebel:

ain said...

anak saper tuuuuu..????hehe

rynas said...

kat bawah pun sedap tido..lena jer hehhehhhe

cendawanintim said...

yerrrrrrr, anak sape tuh!!

Zuhaini said...

ekekek.. cute!

Siti @ nurie said...

dia nak masuk balik dlm peyut mak dia tu...he he he

Aziza_Hairol said...

comel betul anak akk ni ye..tapi poteng dia tak boleh lepas tu......

Jade said...

nk gak menyelit si kecik tu..

Mama Qaseh said...

Hehe ciannya laa yea Daneen tpksa duk bwah kelenkang Mummy tue

mummy_ayu said...

ala siannya daneen...

farah : m0mma HD said...

huhu...bebudak memang camtu
dia ingat dok bawah tu lagi selesa?
hahhaha


nih...buang ler entry yg 3933 tu..
hehehhehe

mc'eja said...

kt bwh gak die nk duk...klu eja ni sumpah x muat.ahaha

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea