Monday, March 23, 2009

Souvenir

Jot Down by Mummy Dasy at 9:12 AM
Semalamkan gi S'pore
atas meja makan ada yang menarik tapi ayah ada Mummy takut nak amik gambo
so korang bayangkan jek ah ye
atas meja tu ada bowl macam di atas
pastu letak fresh white rose di dalamnye
and air warna merah tuk segarkan bunga tu
tapi pada Mummy akan lebih lawa kalau letak ikan kecik²
macam ikan guppy @ sewaktu dengannya
ayah dah plan nnt masa pakngah nak wat camtu
Mummy cakap jangan anak awak yang jadi org pertama
celup tangan tangkap ikan² tu sudah ah

ni plak souvenir
cawan + piring dalamnya ada choclair
so siapa yang salam ngan mak @ pak pantin
sure dapat benda ni
kitorang husband & wife salam tu yang dapat 2





Till next episode..

6 yang membebel:

.: Leen-Wawie :. said...

warkakkakakaa.. betul tuh.. kalo dapat ngan Daniel pun mau dia celup dulu amik ikan tuh... pernah gi kenduri kawen, depan meja peranten tuh ada hiasan air terjun kecik jer.. si Daniel pe laie, siap basuh tgn kat situ... mohehhehee... sabo je laaa...

Cho Zila said...

>>kenaper ler lelakini tak memahami perasaan wanita.. selalu terjadi sedemikian akakpun nakjer redah tangkap gambar tapi somini cam tak kasi galakan.. kesiannyer akak takder kamera sendiri..
>>berbalik citer diatas.. balik harijer ke singaporetu?? bestnyer kalau dapat tengok gambar .. bagi hangin satu badan...

Mummy Dasy said...

Leen Wawie --> kahkahkah Daniel lagi ganas.. klu budak 2 ni wat camtu mau dlm keta kena cubit-cubitan

Cho Zila --> yap kak balik ari bukan jauh pun 30min dah smpi ke checkpoint Tuas dari umah

my qaseh said...

Lain dr yg lain kn souvenir tue..bestnya dpt 2 tu hehe

syahza said...

jgn la letak ikan guppy..

cuba letak hamster, mesti best.. *siul~siul*

Mummy Dasy said...

my Qaseh --> mmg lain dr yg lain

Syahza --> Hamster mau Mummynye yg lari dulu anak2 lg suker

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea