Sunday, March 22, 2009

Eye 10

Jot Down by Mummy Dasy at 12:57 AM
Ngah melayan citer Eye 10

kat Astro CEL (322)

citer cina + thailand kot

tak dengar sangat coz slow volume

nak tengok ngan lanjut tapi takut tgk sorang²

Mr.Hubby baru masuk tido

"Ney bangun ah temankan org tengok cite ni"

hahaha

xde maknanya Mr.Hubby nak bangun

dah malam² buta ni

lebih baik dia membadak lagi bagus

nyampah tau

nak tido...

nak tgk tv...

nak tido...

nak tgk tv...

......uish tido ah.....

citer ni makin menakutkan Mummy yg memang penakut ni

uish tido ah kang ada malam gi toilet berteman



so G'NITE to all

sleep tight & sweet dream

hahaha poyo sungguh malam ni





Till next episode...

6 yang membebel:

Mrs Noba said...

hi there...
i terperasan something!tarikh & tahun nikah kita samaa... :)

Opie said...

cite hantu ke mummy..saya pon slalu nk tgk cite2 seram, tp hubby slalu sabotaj tau...takmo temankan...sampai skrg, cite jgn pandang belakang pon tak penah tgk..hihihihi

♥Hernee Nazir♥ said...

long mlm jage2 tau..ni bukn takut hantu pnye cite..ni takut PEROMPAK yg dh mula lagi..

Mummy Dasy said...

Mrs. Noba --> Hi..kebetulan..

Mummy Dasy said...

Opie --> biar betul Jgn pandang belakang pun u blum tgk lagi.. me pun Daneen yg selalu temankan dia tgk xpe asal ada teman hehehe

Mummy Dasy said...

Pn. Hernee --> Ye ke c.long aku ni tido x nyedar..ada skali org kena tangkap belakang umah aku sembunyi dah seminggu baru aku tau..ish seram ah

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea