Thursday, March 19, 2009

Angan2

Jot Down by Mummy Dasy at 10:25 AM
My B'day Wish List yang diangan2kan spt di sini

Jom tgk ape yang jadi on my b'day.....


Holiday
Mr.Hubby reaction : x dapat gi lagi nyampah tau coz masa yang singkat Mr.Hubby bz...


PSP
Mr.Hubby reaction : xyah beli nanti x wat keje umah & Danish leka main benda tu jek

HP
Mr.Hubby reaction : Insyaallah dapat tapi belated present...


Dinner
Mr.Hubby reaction : Gi 4 beranak dah ada anak xkan nak tinggalkan kot


Stand Mixer
Mr.Hubby reaction : bukan selalu wat kuih pun


Cash
Mr.Hubby reaction : Yang ni dapat puas berjoli & shopping sakan


Barang kemas
Mr.Hubby reaction : membazir beli klu xpakai


B'day Card
Mr.Hubby reaction : Mr. Hubby not a jiwang guy


MPV
Mr.Hubby reaction : Banyak duit ko asik nak tuka keta... kahkahkah



tak semua yang kita hajati tu akan tercapai




Till next episode...






2 yang membebel:

Jade said...

betul betul betul...
penat je wish tapi jawapan pihak mereka itu semua hampeh2 belaka

Mummy Dasy said...

Jade --> ak ah menyakitkan ati byk sungguh alasan tau..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea