Wednesday, March 11, 2009

My B'day Wish List Tag

Jot Down by Mummy Dasy at 4:15 PM
Tag dari Umi Sufira & Jade...

Thanks ya ...........

1) Make a list of what u want on your birthday

2) The list should be 10 numbers

3) post the image of this award to your posting

4) give it to 10 frens of yours



My B'day Wish List


Holiday
me nak gi Langkawi dah lama teringin nak gi masih blm berkesempatan

Umrah
betul kata org dah sekali jejak kaki kat tanah suci pasti akan nak pergi lagi

PSP
hahaha dah lama teringin coz PS 1,2 dah dapat ni jek belum dapat klu boleh color hitam

HP
Nokia ofcos fav. brand hehehe

Dinner
berdua²an candle light dinner

Stand Mixer
stand mixer mmg diidamkan dari dulu brand Kenwood

Cash
bagi tunai khas untuk dihabiskan dalam sehari tanpa halangan

Barang kemas
yang beso² belaka klu beli pun bukan ku pakai segan hehehe

B'day Card
dengan kata² romantis hahaha tersedak Mr.Hubby nak cedok idea

MPV
Ni yang keperluan coz anak dah bertambah klu bleh nak TOYOTA ape² pun x kisah cos ku yang selalu pakai hehehe....

Ku nak lanjutkan pada :
KVHASLINDACHO ZILAGENNYDIDACDOTANNAUNGKU NORFARAHEIDAFATIHA


Mr. Hubby : Tak terlalu materialistikkan lebih kepada keperluan bersama hehehe



Till next episode...

3 yang membebel:

::Umi Sufira:: said...

Rajinnya buat link untuk org2 yang di TAG..isk isk..:)

masviona said...

if leh dpt sume yg dlm wishlist tuh...alangkah bahagianye ye tak...ahaksss

Mummy Dasy said...

MIMI --> sesungguhnye ku mmg rajin huahuahua angkat lift naik sdiri ni riak hahaha

masviona --> betul mmg bahagia klu dapat

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea