Sunday, March 1, 2009

Tag Pn. Hernee

Jot Down by Mummy Dasy at 5:12 PM
Tag ni dari Pn. Hernee . Terima kasih Puan....

***The Rules***

Sila berikan kegunaan lain yang digunakan oleh anda kepada barang-barang yang dinyatakan di bawah...(maksudnya bukan kegunaan sebenar barang tu tapi kegunaan tambahan yang anda buat la dengan barang tu, kira diaplikasikan oleh anda... konon kreatif la tu!)

1. Anak Kunci
kegunaan asal - untuk kereta, laci & gate
Kegunaan sampingan - ntah x pnah gune tuk kesan sampingan lain² ~

2. Penutup Pen
kegunaan asal - tuk pen ah
Kegunaan sampingan - selalu guna tuk plug 2 pin

3. Botol Mineral
kegunaan asal - letak air.
Kegunaan sampingan - Danish simpan guli tuk B-Daman dia

4. Paper lama
kegunaan asal - untuk dijual
Kegunaan sampingan - alas dalam keta time gi paso hehehe~

5. Seluar 'D' lama
kegunaan asal - pakai kat dalam bukan di luar.
Kegunaan sampingan - buang & bako yek..

6. Lesung batu
kegunaan asal - menumbuk le...
Kegunaan sampingan - buat titik serai hehe....

7. Langsir
kegunaan asal - untuk tingkap & pintu
Kegunaan sampingan - untuk Daneen membuang kat dalam tu.....

8. Komputer ofis
kegunaan asal - buat keja rasmi
Kegunaan sampingan - yg ni sama gak cam yg lain² checkout & update blog time ofis hour....sorry bos....

9. Duit syiling
kegunaan asal - beli air
Kegunaan sampingan - ayah simpan dalam tabung

10. Laman Blog
kegunaan asal - about my life
Kegunaan sampingan - merapu..

X nak tag sape² coz semua yg ku nak tag dah jawab soalan tu...........


Till next episode...

2 yang membebel:

Opie said...

rajin nye mummy wat tag...teringat hutang2 tag saya yg banyak...bile lak nak siapkan..ekeke

Mummy Dasy said...

ngah xde keje mmg rajin... klu mu bagi tag pun ku akan wat klu free...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea