Thursday, July 16, 2009

KeLiWoN

Jot Down by Mummy Dasy at 10:22 PM
Sape tgk KELIWON
macam hampeh okey to me
x menakutkan cam sebelum ni
ish ish ish wat penat aku tunggu jek
hapa daaaaaa


sign_edited-1

14 yang membebel:

YatieJay said...

Betul...betul.....makin lama makin tak best lak citer keliwon ni....Hantunya dah yg bukan2. Kalo tak silap 2 mnggu lepas siap ada antu kat dlm gua....tahapehape.....

Tapi ada satu pengajaran la mummy dasy. Len kali kalau husb balik keja malam bagi salam.....nak lagi best suruh dia mengucap....terpikir gak kalau yg balik tu bukan "dia"....heheeee.....

rynas said...

yer ker...tak pernah tgk langsung sebabnya saya ni penakut keh.keh..keh..
lepas ni leh tgk ler sebab tak takut ekkk

♥Hernee Nazir♥ said...

long aku tngok gak..hehehe..cntik la lay out

Mummy Dasy said...

yatiejay : Kak betul tu... ak ah betul tu pengajaran..klu betul uish seram

Mummy Dasy said...

rynas : ak ah kak xmenakutkan pun hantunye

Mummy Dasy said...

Hernee : huhuhu tatak cantik wooo dah tukar pastu aku malas nak godek semula

Mama Adib said...

tak menakutkan ker?? huhu ku memang penakut, semalam, lupa tutup tv awal2,lepas solat nak g tutup tv, terpandang cik ke en hantu.. mak terus pejam mata sambil tutup tv

kah kah dasar penakut

mumy said...

tp kn..tu lah satu2 nye citer yg bole buat my daugther tdo..sbb takut...

honeylanz said...

salam kenal.. iye keliwon mlm td ntah pape...hehehe

Mama Qaseh said...

Hehe sya pn tgk jgak ngn Qaseh coz Qaseh memg peminat cite hantu nie..Nk bg puashati baik li cd cite hantu indon..semua leh tahan serammm nya Mummy yuhuuu..
Kalu channel 105 Prima hr2 kna tgk Anak Kerak kul 8.30-9.00pm..tpksa duk mlayan ank daress tue huhu

mc'eja said...

mmg cam hampeh pon..hantu x takut lgsg...eja pon leh wt cmtu kot..ahaha

mummy_ayu said...

tak takut ker? ayu memang tak tgk cita hantu.beside ian pun penakut macam mummy dia..he he he!

CuTeMiUt78 said...

betul..3x ntah apa2 ntah.. tak real langsung sekarang ni.. best lagi yg dulu..

CuTeMiUt78 said...

eh.. lupa plak.. sah berubah cat umah ni ya..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea