Wednesday, July 15, 2009

Pemalas

Jot Down by Mummy Dasy at 6:26 PM
Arini 1/2 day
coz dari pagi badan dah lenguh2 xde mood nak wat keje
pastu ajak Mr.Hubby gi Angsana
kerna teringin nak makan Mc'D sambil membeli something
sampai umah kul 4pm terus tido ngan Daneen
la ni belum masak nasi pun belum masak
kul bapa nak makan ni
adeh tolong tolong
ada sesiapa leh tolong masakkan nasi tuk saya
dush dush pemalas nau'zubillah
tapi seyes malas yg amat
nak dtg bulan kot, dah 7 bulan x peot ni
bukan disebabkan ku mengandung ye puan2
tapi ini adalah kesan sampingan Depo Injection
ok daaaa nak masak jap ye
menu untuk arini :-
1) Ikan pekasam
2) telur dadar
3) Kacang panjang goreng


sign_edited-1

9 yang membebel:

miesha said...

salam perkenalan
best jugak menu masakan untuk hari nie yer, walaupun simple jer tapi masak ikan pekasam...fuuuhhh......memang best laaa, saya suka sangat.

.: Leen-Awie :. said...

menu simple yg menyelerakan... terliur beb!

♥Hernee Nazir♥ said...

ikan pekasam..nyumm..nyumm..

CuTeMiUt78 said...

wah.. menu yg very the simple.. tapi best gak tu.. :D

Mummy Dasy said...

miesha : salam perkenalan....

Mummy Dasy said...

Leen-Awie : terliur ke... tu belum letak gambo

Mummy Dasy said...

Hernee : Nyumm nyumm mmg

Mummy Dasy said...

CuteMiut78 : Mmg simple selalu pun gitu

Mama Qaseh said...

Hehe mulut jer kta malss..tp hati pksa juga suh pi msak kan Mummy..dh itu nmanya tggjwab kita d rmh..haruss sang suami dn ank2 mnhargai jsa soerang ibu yea..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea