Tuesday, July 7, 2009

Terbarai

Jot Down by Mummy Dasy at 10:23 AM
See hidung BB yang di bulat merah
dah teburai, koyak
Mr.Hubby cakap
"Kakak, hidung BB berhingus tu, nnt lama² terus xde hidung xtau he"
ngan selamba Daneen menjawab
"Xpe, Mummy ada yang beli baru bayu"
kesian BB tu, tapi dah jadi camtu
dia ada plak habit baru
dah x sepit hidung baby tu
dia dok tarik benda yg kuar dari hidung BB
makin lama makin besar koyaknya
yang lagi 1 dah sembunyikan
Mr.Hubby dah warning jgn cari lagi yg baru
dia dah beso nak sekolah
huhuhu sian anak Mummy



sign_edited-1

11 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

ntah2 BB ade rsdung x?hahahaha

Aziza_Hairol said...

comel Nyer kak... tgk budak pempuan main BB..

Siti @ nurie said...

he he he...siti pun mmg tak biasakan mia main anak patung sgt,,,nanti susah nak tinggalkan anak patung tu...ku bljr dr pengalaman orang...he he he

kirana said...

ahak!lawak

mummy_ayu said...

pulak dah, daneen korek hidung BB yer?

Mummy Dasy said...

Hernee : hahahaha gaknye kot

Mummy Dasy said...

Aziza_Hairol : Jgn amalkan

Mummy Dasy said...

Siti : Perli nampak... tapi betul jgn sesekali biasakan bukan setakat BB, puting pun dah xleh lepas ni

Mummy Dasy said...

Kirana : mmg lawak

Mummy Dasy said...

mummy_ayu : bukan setakat korek pg td nak diguntingnye

Mama Qaseh said...

Laa Daneen cian BB tue hidung dh bhingus hehe..lelama t hlg plak hidung BB tue kan

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea