Thursday, July 30, 2009

Cantik Tak?

Jot Down by Mummy Dasy at 2:15 PM
(Pic credit here)

Cantikkan.....
me ngah giler tengok wall deco ni lawa²
tapi bile tunjuk ngan Mr.Hubby, dia kata
"Watpe membazir jek....koyakkan dek kakak jek"
huh menyampah okey ada jek alasannye
aritu cari kat IKEA tak jumpa ah plak.
Tengok kat website tu regenye takde ah mahal mana pun
tiap² ari membelek, dalam ati berkata
"Lawanya"
Tetapi dalam diam ku telah menyambar di bawah ini



lawa tak...glow in the dark
ni nak letak kat bilik Danish
untuk dijadikan umpan supaya Daneen tido katil sendiri
miahaha jahat sungguh Mummy mu ini nak
beli ni tanpa pengetahuan Mr.Hubby
sure punya ceramah 7 ari 7 malam
tapi kadang² dia yang over bila kite dah beli.
Nanti dah dapat kat tangan, ku tunjuk hasilnye....
so TUUUNGGGGGUUUUU


head4_edited-1

7 yang membebel:

mummy_ayu said...

cantik la yang glow in the dark tu..

ikiqzana said...

cantik la.. bole taruk kt bilik sara gan iqbal..

Mama Adib said...

mak aih cantiknya

Siti @ nurie said...

cantiklah mummy..kalau siti pun, mau siti smbr..eh. nanti tunjuk eh..kalau ok, ct pun nak beli gak tuk bilik mialah...

Oja said...

cantikkk...x sabar nk tgk bila dh siap nanti. jgn lupa tunjuk gambarnya ek

Mama Qaseh said...

Suke..suke..memg cantikkk..i loike too Mummy..sokong 100% nk bli tue..t roger laa yea bla dh li

IR Korea Deco said...

eh eh cantiknya...
haha... ku rachel ni...
gembira nampak blog kamu ni yang tolong saya iklan.. kakaka

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea