Saturday, July 25, 2009

Shopping

Jot Down by Mummy Dasy at 12:43 AM

Sabtu lepas sebelum gi kenduri
kitorang singgah Tesco nak mencari barang dapur
bile dah sampai Tesco mule2 Mr.Hubby harus ah cari 2 trolley
1 for Danish, 1 for Daneen
bile masuk tengok ada trolley kecik
Daneen ape lagi terus mintak nak turun nak tolak trolley sendiri.
Sebelum ni klu gi tak pnah dapat trolley kecik tu,
hahaha actually Ayah & Mummy yang excited nak suh diorg tolak trolley tu.
Danish seperti biasa xnak, dia ni malas ckit
even smpi skang klu berjalan jauh ckit Mr.Hubby akan jadi mangsa pendukungannya
bayangkan berat dia 25kg Mr.Hubby kena dukung.
Mummynye memang x larat ah ye, Daneen pun me x pnah lagi dukung.
So Danish dok kat trolley, minah tu sorong trolley sana sini
habis semua orang di langgar dia, even ada boy terpegang trolley dia,
dia nak ketuk budak tu ngan syampoo coz masa tu lalu kat tmpt syampu.
Bile dah trolley ada kat tangan, kite yang penat tunggu dia,
coz macam2 di belek cam nak beli, tu pun banyak yg ditegah
tapi ada gak yang lepas masuk trolley dia nak2 time Mr.Hubby leka.
Dia dah macam orang jakun k, ikut pangai sapa ah gaknya? (Ayah)
Mummy biarkan jek coz dia bukannye amik ape pun semua barang pemakan.
Danish dok dalam trolley x leh amik ape2 coz tangan terhad nak menggapai rak
haahaha tulah sapa suh malas jalan.
Minah ni confirm pasni xnak dok dalam trolley lagi...
Ada tak sape2 yang jakun cam Daneen????



head4_edited-1

4 yang membebel:

YatieJay said...

Lawa baju daneen.....nampak manis je anak dara awak tu!

Mummy Dasy said...

Yatiejay :: Ye ke lawa baju raya tahun lepas..

mummy_ayu said...

sama la macam Ian, kalu jumpa trolley kecik tu, semua nak dia amik..sapa yang shopping, mummy ke Ian?

Mama Qaseh said...

Hehe kiutnya alahai nak dares tue kan ngn baju kurung dia tue..
Mummy..ni kalu dpt kt Qaseh jgak haruss jakun kuasa 2 hehe..biasalh bdk2 kan mummy suka mncuba sesuatu pe yg dia lihat kita buat

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea