Tuesday, July 28, 2009

Hangin 1 Badan

Jot Down by Mummy Dasy at 9:37 PM
TULUNNNNNNNNNN
tak tau ni masalah aku sorang ke pe?
xleh access blogspot, ble dah masuk kotak menjerit xleh view plak
pastu nak tinggal comment pun xleh madang kuar "TRY AGAIN"
nak masuk blog kawan2 pun ada yang takleh view
kat FB lak dah banyak rugi
tak dapat bercucuk tanam kat FARMVILLE, FARM TOWN, BARN BUDDY
tak dapat jadi tauke kat RESTAURANT CITY
tak dapat melaram kat SORORITY LIFE
tak dapat main game kat MINDJOLT
ish tennnnssiiiooooonnn
ni masalah lappy aku ke? B/band aku ke? server ke? Mozilla ni ke?
ASIK KUAR SERVER NOT FOUND, TRY AGAIN
ha kau banyak kemusykilannye okeh
ada sape mengalami masalah yang sama tak????????????


head4_edited-1

11 yang membebel:

alimaz said...

salam... b band mmg hancus... kekadang kat umah kita kat arau nie pon tak dak line.. hubby ngamuk ler kalau dah macam hampeh... 1 kbps jer...bayang kan nak masuk blog sendiri pon lembab... tunggu dalam pukoi 4 pagi la bangkit lain...

mummy_ayu said...

ala siannya..banyak dah kerugian ye..sabau...

shahliza94 said...

lately ni tenet memang slow giler..x taulah naper. memang banyak kerugian kat kebun2 tu. samalah kita...pastu masuk blog punyalah lambat loading. hampess.com tul...

QasehessaL said...

sabar2...jgn hangin tarik nafas lepas plan2 k??
smlm tenet mmg slow gler fdup rsnyer nk wat pape..

Mama Qaseh said...

Hehe sabar yea Mummy..bnda mcmni memg kdg2 slalu blaku memg harusss naik angin pastu kan hehe..coba n coba lagi jgn putus asa..t dia ok laa tue Yang hehe

Siti @ nurie said...

sama lah kita..line kat opis ni mmg geylong....dah dah masuk hr ke 3 dah..hangin tullah

CuTeMiUt78 said...

ha'ah semalam tenet cam apa je.. lemau semacam..kita pun kena gak

pizet77 said...

same la kite kak...tensen je kadang to 0kbps trus padahal time tu 3g...tensen jek...sgt menyakitkan hati

Jade said...

same le kita.. abis suma pokok2 i..

moMmY miMiL said...

yeee..mmg teruk btol line tenet skrg nih..mlm td mmg langsung x bole nk bukak barn buddy kt FB..abis tanaman weols kena copet! adehhh!! geram gilerrr!!

p/s : bkn uols sorang je tau? ramai lagik yg mengalami nasib yg sama tuh..nk kata mozilla x jugak kut..coz cuba ie pun sama gak..

CiKaYu said...

sabar-sabar.....idup tanpa internet mmg tak best...b.band mmg hancus...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea