Thursday, July 16, 2009

Ari Yang Busy

Jot Down by Mummy Dasy at 3:38 PM
FFUuuhh sambil lap peluh di dahi
dari pagi keje x siap²
pagi ku cbuk bercucuk tanam di FB
pastu kul 11am kuar amik Danish
then kul 12pm masuk ofis semula
amik ko bertambun keje
tak siap shift budak² kena ubah balik dari awal bulan
dah tambah pulok invoice yang kena di betulkan
adeh pening² pala mak......
ade ke sape² yg nak tulunnnnnn
ni boss xde gi main golf kot
sempat ah gak berblog walking & menuai hasil di FB
ok daaaa nnt sambung balik ye
me nak mengira duit sat miahaha
duit company bukan duit sendiri



sign_edited-1

4 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Sepnjang mggu ni sya pn busy ngn keja tu yg tk bpr smpat nk hapdet blog..smpat bca blog kwn2 jer tu pn ckit2

niza said...

selamat bekerja...hehe..

wh0se said...

salam kenal...fuh, minggu ini memang minggu bz kut...whose sendri pun bz...jarang-jarang jgk dapat surf internet..apatah lagi berblogging...papun good luck...

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh : mmg tul busy makin bayk keje

niza : Selamat bekerja gak


whOse : thanks, xde blog ke boleh add link u

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea