Monday, August 10, 2009

Paintball

Jot Down by Mummy Dasy at 2:43 PM
[credit pic]

Sape2 peminat paintball
leh gi sini yang dok di area Skudai
ni hanya memberitahu ye xde dapat ape2 pun,
gambar atas tu belah kiri yg pakai key tu PakNgah Danish & Daneen,
gambar ni masa NPL yg berlangsung di MELAKA pada 1-2 Aug 09,
ni team No-Mercy Johan 2nd Division.
Siapa2 dok Johor leh gi main di Impian Emas atau di Octville.
ni N3 merapu xde idea sebenonye ni otak ngah benak wat keje,
miahaha konon xnak tgk blog xde maknanya.....




head4_edited-1

9 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Hehe komen tkda kna mngena..
Hensemmm nya Pak Ngah Danish n Daneen tue kan hehe..
Tk pnh men paintball laa Mummy tkut sakit kna tmbak ngn bola tue hehe

♥Hernee Nazir♥ said...

xdenye nk cuti blog.. ;p

CuTeMiUt78 said...

oh.. paintball erk..

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh >> :) hensem ke? xde maknenye playboy tu.... x sakit coz tp mule2 tu lebam2 ah ckit

Mummy Dasy said...

hernee >> Tau xpe

Mummy Dasy said...

CuteMiut78 >> Yap... paintball jom ah

Redbloodsnow said...

kak yati..nk buat gak ea protected entry ek. neh zie kasi link tutorial dr ceera

http://c33ram00n.blogspot.com/2009/03/tutorial-protection-entry.html

Redbloodsnow said...

teringin giler nk main painball tuh taw. tp xde kaki ler plak nk di bawa berperang..hahaha

Mummy Dasy said...

Zie >> mmg best tp akak xpnah main gak tgk jek selalu

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea