Tuesday, August 4, 2009

Addict

Jot Down by Mummy Dasy at 4:34 PM
Skang asal balik keje terus masak.
Tv dapur terus buka pastu ktang ktung kat dapur masak.
Hehehe tetapi skarang ku ngah addict ngan FB
tu yang masak pun bawa lappy letak sebelah dapur
klu hBy tau mati kena bebel miahaha..
sape² ada FB jom join yokkkk.



head4_edited-1

8 yang membebel:

Fiza's said...

a'ah betul la... sama la kita...
sibuk exam ngn keje pun nak jugak buka fb eheheh sat pun x per.. janji leh buka..

♥Hernee Nazir♥ said...

long bhya jgn ko msk lappy pas ni dh..hehehe

Sayang.Ibu said...

sama laa MD... sila lah invite saya... intan marlinda... ehehhee

Ahliahnizam said...

Kita serupaa ... kita serupaaaa ;)
Err, tapi saye ni kategori blogger tegar, buleh gitu ?? akekeekeke.

Siti @ nurie said...

amboi..ni mesti syok berkebun kat FB tu...ish ish....

pizet77 said...

akak add ler kita...leh ber fb sama2...haha pizet77@yahoo.com

mummy_ayu said...

wa..dasatla...mujur ayu tak de computer kat umah, kalu tak mau jugak cam ni..baik baik,jgn masak lap top tu plak..yang restoran tu tak leh bukak dah, tah apa jadi la pekerja pekerja ku..maun mogok lapar kot?

Mama Qaseh said...

Wah xcited nya Mummy..smp bwa ke dpur yea tuk hapdet FB tue..
Sya dh lma delete dulu ada FB hehe

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea